Sähköinen yhteydenotto omalle terveysasemalle

Tee asiointisopimus ennen ensimmäistä yhteydenottoa

Sähköisen asioinnin sopimus tarvitsee tehdä vain kerran. Sopimusta tehdessä on tärkeä rastittaa kohdat "1. Tekstiviestit" ja "2. Web-viestit", jotta terveysasemalta voidaan olla sinuun yhteydessä sähköisesti.

Ota yhteyttä omalle terveysasemalle:

Sähköiset yhteydenotot kirjautuvat potilaskertomukseesi. Yhteydenottolomake tulee täyttää huolellisesti. Tämä nopeuttaa lomakkeen käsittelyä.

Ohjevideo:

Saat yhteyden omalle terveysasemalle sähköisellä yhteydenottolomakkeella. Näin vältät ajanvarauspuhelimeen jonottamisen. Yhteydenottolomake on tarkoitettu terveyteen liittyvien asioiden hoitoon ja se sopii parhaiten yhden terveysasian hoitoon.

Voit jättää yhteydenottosi mihin vuorokauden aikaan tahansa. Sinuun otetaan yhteyttä joko sähköisesti tai puhelimitse riippuen yhteydenoton syystä 24 tunnin kuluessa yhteydenotostasi terveysaseman aukioloaikana. 

Jos tarvitset sairaslomatodistuksen tai todistuksen sairaan lapsen hoitamista varten, niin otathan yhteyttä terveysasemalle puhelimitse.

Jos asioit toisen henkilön puolesta ja sinulla on voimassa oleva puolesta-asioinnin sopimus, muista vaihtaa henkilö eTerveyspalveluiden oikean yläkulman valikosta.

Yhteystiedot

Lisätietoja eTerveyspalveluista