Terveysasemien ilmoittautuminen

Jos varaamasi vastaanotto terveyskeskuslääkärillä vaatii ilmoittautumisen, tule paikalle noin viisitoista minuuttia etukäteen. Ota mukaan Kela-kortti.

Hoitajan vastaanotolle ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Voit jäädä odottamaan, että sinut kutsutaan sisään.

Lääkärin vastaanotto on maksullinen. Jos sinulla on oikeus maksuvapautukseen, ilmoittaudu terveysaseman toimistossa ja esitä todistus oikeudestasi. Jos se ei ole mukanasi, kerro asiasta ja tuo todistus ensi tilassa käyntisi jälkeen, jotta voimme perua laskun.

Huomioi oman asemasi ohjeet

Kirkkotien, Pansion, Runosmäen ja Varissuon terveysasemilla sekä Mullintien lähipalvelupisteessä vain maksuvapautusasiakkaiden pitää ilmoittautua lääkärin vastaanotolle.

Keskustan terveysasemalla ilmoittaudutaan 1. kerroksen aulassa itsepalveluautomaatilla. Maksuvapautusasiakkaat ja ulkokuntalaiset ilmoittautuvat 2. kerroksen A-toimistossa.

Maarian lähipalvelupisteessä kaikki ilmoittautuvat toimistossa.

Mäntymäen terveysasemalla ilmoittaudutaan 1. kerroksen aulassa itsepalveluautomaatilla. Maksuvapautusasiakkaat ja ulkokuntalaiset ilmoittautuvat 1. toimintayksikön ilmoittautumispisteessä, ruotsinkieliselle vastaanotolle voi ilmoittautua myös 2. toimintayksikön toimistossa.