Terveysasemien ilmoittautuminen

Jos varaamasi vastaanotto terveyskeskuslääkärillä tai hoitajalla vaatii ilmoittautumisen, tule paikalle noin viisitoista minuuttia etukäteen. Ota mukaan Kela-kortti.

Lääkärin vastaanotto on maksullinen. Jos sinulla on oikeus maksuvapautukseen, ilmoittaudu terveysaseman toimistossa ja esitä todistus oikeudestasi. Jos se ei ole mukanasi, kerro asiasta ja tuo todistus ensi tilassa käyntisi jälkeen, jotta voimme perua laskun.

Huomioi oman asemasi ohjeet

Hoitajan vastaanotto

Hoitajan vastaanotolle ilmoittaudutaan Mäntymäen terveysasemalla itsepalveluautomaatilla 1. kerroksen aulassa ja Varissuon terveysasemalla toimistossa. Muilla asemilla ei tarvitse ilmoittautua vaan voit jäädä odottamaan, että sinut kutsutaan sisään.

Lääkärin vastaanotto

Kirkkotien, Pansion ja Runosmäen terveysasemilla sekä Mullintien lähipalvelupisteessä vain maksuvapautusasiakkaiden pitää ilmoittautua lääkärin vastaanotolle.

Keskustan terveysasemalla lääkärin vastaanotolle ilmoittaudutaan 1. kerroksen aulassa itsepalveluautomaatilla. Maksuvapautusasiakkaat ja ulkokuntalaiset ilmoittautuvat 2. kerroksen A-toimistossa.

Maarian lähipalvelupisteessä ja Varissuon terveysasemalla kaikki ilmoittautuvat toimistossa.

Mäntymäen terveysasemalla ilmoittaudutaan 1. kerroksen aulassa itsepalveluautomaatilla. Maksuvapautusasiakkaat ja ulkokuntalaiset ilmoittautuvat 1. toimintayksikön ilmoittautumispisteessä, ruotsinkieliselle vastaanotolle voi ilmoittautua myös 2. toimintayksikön toimistossa.