JHL:s strejk inverkar på öppettiderna för några av Åbo stads motionsställen.

JHL:s strejk inverkar på öppettiderna för några av Åbo stads motionsställen. På grund av strejken är följande ställen stängda 27–29.11: Impivaara ishall och fotbollshall, ishallen och gym i Kråkkärret och Petrelius simhall. Kuppis idrottshall håller öppet onsdagen den 27 november kl. 7–14 och är sedan stängd tills dess strejken är över.  

Bassängen i Patis är tillgänglig under bokade turer på onsdagen och torsdagen. Bassängerna är stängda från och med fredag och är åter tillgängliga på måndagen.

Impivaara simhall har avvikande öppettider. Simhallens kassa håller öppet onsdagen den 27 november kl. 6–12, torsdagen kl. 14–20 och fredagen kl. 11–17. Sim- och gymtiden slutar en halvtimme efter att kassan stängt. Man måste lämna hallen en timme efter att kassan stängt. I simhallen finns ingen ledd verksamhet under strejken.

Alla bollhallar, skolornas idrottshallar, motionscentret Alfa och gymnastik- och cirkuslokalen Lintula, konstgräsplanerna håller normalt öppet, liksom även Patis områdesgård och konditionssalarna i Petrelius simhall för dem som har motionsarmband.

Det förekommer störningar vad gäller motionsställenas städning och fastighetsskötsel och servicenivån kan vara lägre till följd av personalbristen.

Isarbetena på skridskobanan ”Masken i Kuppis och Barkplan fortsätter som normalt och vi meddelar i slutet av veckan när banorna öppnas.

Nyckelord: