Åbo stads idrottstjänster kartlägger idrottsanläggningarnas produktutbud för de som motionerar på egen hand. Syftet är att uppdatera prislistan för sporttjänsterna och dess produkter med syftet att göra dem mer kundorienterade och tydligare.

Svara på enkäten senast den 20 mars:

Åbo stads idrottsplatser använder flera olika inträdesprodukter för de som motionerar på egen hand: en engångsavgift och tio eller trettio gångers serie- och säsongsladdningar för olika användargrupper eller en specifik motionsplats. Åbo idrottstjänster syftar till att utveckla produktutbudet för motion så att prissättningen blir tydligare och bättre motsvarar behoven hos de som motionerar på egen hand på motionsplatserna. Dessutom utreds framtidens betalningsmetoder genom enkäten.

Svara och påverka vilken betalningsmetod som fungerar bäst i din vardag

Skulle du betala för ditt besök i kommunala simhallar, utebad och gym helst genom en engångsavgift, månadsavgift eller längre säsongsavgift? Eller skulle en serieuppladdning eller värdeuppladdning bättre passa dina önskemål? Vilken typ av inträdesprodukter skulle uppmuntra dig att motionera mer än tidigare?

Av de nuvarande betalningsmetoderna används säsongsuppladdning för att köpa användningstid till motionsplatser och med en engångsbetalning och serieladdning köps användningsgånger för att använda motionsplatser.

Möjliga betalningsmetoder i framtiden är värde- eller månadsladdningar. I värdeladdning laddar användaren upp det valda eurobeloppet till motionsarmbandet. Den kan användas på alla stadens motionsplatser så att motionsplatsens inträdesavgift debiteras från armbandet vid entréporten. Liksom vid serieladdningar är priset för ett besök som betalas med värdeladdat armband billigare än den normala engångsavgiften för motionsplatsen. Med en månadsladdning köper användaren användningstid för en månad med vilken kunden kan besöka Åbos idrottsplatser dagligen.

Åbo idrottstjänster har öppnat en elektronisk undersökning för att kartlägga idrottsplatsernas inträdesprodukter. Genom att svara kan du påverka vilka typer av produkter och betalningsmetoder för motion på egen hand som skulle fungera bäst i din vardag. Denna enkät är anonym. 

Nyckelord: