Linnateatteri: Herra Hakkarainen harrastaa

Linnateatteri: Herra Hakkarainen harrastaa
3.5.2017 10.00

Linnateatteri: Herra Hakkarainen harrastaa

Linnateatterin uutuusnäytelmässä lavalle marssii Tassulan kuuluisin unissakävelijä Herra Hakkarainen. Ryppyotsaista harrastamista vastustava esitys pitää sisällään menevää musiikkia, riemastuttavia tapahtumia ja älyvapaata meininkiä.

Herra Hakkaraisella on ongelma - hän nukkuu huonosti. Aamulla herätessään hän on aivan kuitti. Eikä mikään ihme: yöt Herra Hakkarainen tallustaa pitkin Tassulan katuja itse siitä mitään tietämättä. Hän on Tassulan kuuluisin unissakävelijä.
 
Linnateatterin lasten uutuusnäytelmässä Herra Hakkarainen kuulee päiväsaikaan mitä kaikkea muut tassulalaiset harrastavatkaan. Häntä harmittaa, kun kaikilla on niin hienoja harrastuksia eikä hänellä ole mitään. Onneksi ovat yöt. Silloin voi Herra Hakkarainenkin harrastaa ihan mitä vain: kerätä ihmeellisiä asioita, liikkua ilman rajoitteita ja toteuttaa itseään taiteen avulla. Tosin hän ei itse tiedä siitä mitään, koska hän… No, nukkuu. Onneksi Herra Hakkaraiselle löytyy lopuksi harrastus, josta hänkin voi olla ylpeä.
 
Ryppyotsaista harrastamista vastustava esitys pitää sisällään menevää musiikkia, riemastuttavia tapahtumia ja älyvapaata meininkiä.

Esitysvaraukset 2.2 klo 9 alkaen. Helmiteltta on ulkotila, jossa saattaa olla toukokuussa aamuisin varsin viileää. Huomioithan tämän siis vaatetuksessa.
ke 3.5. klo 10, Helmiteltta
ke 10.5. klo 10, Helmiteltta
ti 16.5. klo 10, Helmiteltta

Dramatisointi ja ohjaus: Sami Rannila
Lavastus: Niina Suvitie
Musiikki ja äänet: Kari Mäkiranta
Puvustus: Anniina Kuula
Maskit: Minna Pilvinen
Rooleissa: Sami Markus ja Jaakko Loukkola

Ikäsuositus: 3 +
Kesto: 40 min.

Hinta: 

liput 5 € / hlö

Tapahtumajärjestäjä: 
Seikkailupuisto
044 907 2986
Tapahtumapaikka: 
Tapahtuman osoite: 
Kupittaankatu 2
Esitykset Helmiteltassa
Tapahtuman verkkosivusto: 
Tapahtuman FB-sivu: