Turun kaupungin blogeja

Kulttuuriblogit

 

Historian museo Turkuun

Blogissa seurataan Historian museon suunnittelua ja hankkeen etenemistä.

Kulttuuriblogi

Kulttuuriblogissa kerrotaan kulttuurin ajankohtaiset kuulumiset ja kurkataan kulissien taakse.

Kulturbloggen

Här får du tips om aktuella tjänster, evenemang och annat på svenska.

Kuukauden esine

Kuukauden esine -blogi esittelee Turun museokeskuksen kokoelmia.

Omakirjasto

Omakirjasto-projektissa etsitään keinoja tuoda kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluita kotiin niille asiakkaille, joiden on vaikea päästä palveluiden ääreen.

Turun linnan blogi

Turun linnassa tapahtuu jatkuvasti monenlaista! Kirjoittajina ovat Turun museokeskuksen työntekijät.

WAMblog

Wäinö Aaltosen museon ajankohtaisia kuulumisia. Mistä kaikesta museokokemus rakentuu?

Muut blogit

Föliblogi

Fölin blogista voit lukea joukkoliikenteen uusista tuulista ja pääset kurkistamaan kulisseihin; Föli on muutakin kuin katukuvasta tutut keltaiset bussit, föllärit ja vesibussit.

Eloa ja iloa

Blogi avaa eri näkökulmista vanhusten elämää, iloja ja toimintaa asumispalveluissa sekä ajankohtaisia teemoja liittyen vanhustenhoitoon.

Digipalvelujen blogi

Digitaaliset palvelut -kokonaisuus toimii Turun kaupungin Smart and Wise Turku -kärkihankkeen alaisuudessa vuosina 2018 - 2019. Suomi.fi-palvelut ja saavutettavuus sekä esteettömyys käynnistävät vuoden 2018.

Hei, me tulkataan!

Tämän blogin kautta pääset kurkistamaan Turun seudun tulkkikeskuksen toimintaan!

Itämeren pualest

Blogi kertoo Turun kaupungissa tehtävästä Itämeren suojelutyöstä. Siitä miten Itämerihaasteen innoittamina eri toimialoilla suojellaan lähivesiämme osana perustyötä mutta myös vapaaehtoisin toimin.

Kohti vuotta 2029

Millainen on tulevaisuuden Turku? Kaupungin työntekijät kertovat uudessa blogissa, miten Turku kehittyy matkalla kohti 800. juhlavuottaan.

Palveluksessanne!

Seuraa blogista, mitä kaupungin asiakaspalvelupisteissä tapahtuu, ja miten etenee keskitetyn asiakaspalvelun rakentaminen Turun ydinkeskustaan. 

Smart and Wise -blogi

Blogissa Smart and Wise -kärkihankkeen asiantuntijat ja yhteistyökumppanit kertovat Turun matkasta kohti uutta teknologiaa fiksusti ja kestävästi hyödyntäväksi kaupungiksi.

Tervetuloa Syvälahteen

Turun Hirvensalon Syvälahteen suunnitellaan monitoimitaloa, jossa tulevaisuudessa toimii noin 800 perusopetuksen oppilasta,140 varhaiskasvatusikäistä, kirjasto, nuorisotoimi, kouluterveydenhuolto ja neuvola.

 

Lisää blogeja:

www.turku.fi/some

 

Asiasanat: