Turun seudun tapahtumakalenteri käytettävissänne

Tapahtumakalenterin käytön tuki:

Turun seudun tapahtumakalenteri on käytettävissänne kaikkiin tapahtumiin Turun seudulla.

Kalenteri tarjoaa modernin ja visuaalisen käyttökokemuksen, ja erilaisten tilaisuuksien löytäminen ja suodattaminen on helppoa. Kalenteri jakautuu vetovoimaisiin tapahtumiin ja erilaisiin harrasteisiin. Näin monipuoliset tapahtumat saavat toimivamman näkyvyyden, ja runsas harrastustarjonta löytyy omasta listastaan.

Kehitystyö jatkuu

Tapahtumakalenterissa on vielä paikoin pieniä puutteita, mutta toimintoja hiotaan ja parannetaan ajan mittaan.

Myös tapahtuman/harrasteen syöttämisessä ja tallentamisessa on vielä pientä kömpelyyttä. Syötetyn tapahtuman välitallennus tai esikatselu eivät ole toistaiseksi mahdollisia. Myöskään vanhasta kalenterista tuttu kirjautuminen ja omien tapahtumien hallinta ei ole vielä käytössä, joten jokainen yksittäinen tapahtuma menee kalenterin pääkäyttäjän hyväksyttäväksi. Syötetyt tapahtumat pyritään julkaisemaan mahdollisimman pian virka-ajan puitteissa. Kirjautuminen ja siihen vaaditut käyttäjätunnukset ovat tulossa ja niistä tiedotetaan kalenterin käyttäjille myöhemmin.

Muista lisätä kuva

Kuvilla on merkittävä rooli uudessa kalenterissa. Kuvan avulla tapahtuma saa helpommin lisänäkyvyyttä ja nostoja etusivulle, joten tapahtumia/harrasteita syöttäessä kannattaa lisätä myös kuva. Kuvan ihannekoko on: leveys 1320 / korkeus 505 pikseliä, mutta hieman isompikin käy. Pienempää kuvaa ei kannata syöttää, koska se saattaa näyttää rakeiselta. Kalenterin etusivujen nostoista ja listauksista vastaa kalenterin ylläpito.

Paljon hyvää on siis vielä luvassa kehitystyön edetessä. Pyydämmekin tapahtumatuottajilta kärsivällisyyttä siihen asti, kunnes kaikki hienoudet on saatu toimintakuntoon. Turun kaupungin tavoitteena on kehittää kalenterista maailman hienoin ja toimivin, ja uskomme, että olemme menossa oikeaan suuntaan.

Palautetta uudesta tapahtumakalenterista voi antaa Turun kaupungin palautepalvelussa.

Tapahtumakalenterin käytön tuki:

Asiasanat: