Työ- ja yrittäjyyspalvelut maahanmuuttajille

Käyntiosoite: 
Yliopistonkatu 25A (4.krs) Ohjaamon tila ei valitettavasti ole esteetön. Mahdollisissa esteellisyysasioissa otathan yhteyttä palvelunumeroomme 040 724 5440
20100 Turku

Puhelin:

040 724 5440

Aukioloajat

Tiistait suljettu

Ma 12:00 - 18:00
Ke - Pe 12:00 - 16:00

Poikkeusaukioloajat

-
Sähköposti: 
ohjaamo@turku.fi

Turun kaupungin työllisyyspalvelut

Kaupungin työllisyyspalvelukeskus tarjoaa työllistymistä edistävää neuvontaa ja ohjausta pitkäaikais- ja nuorisotyöttömille. Työllisyyspalvelukeskuksessa pyritään edistämään asiakkaan työllistymistä yrityksiin, yhdistyksiin tai kaupungille. Keskuksessa toimii useita hankkeita, jotka keskittyvät työ- ja toimintakykyyn sekä yritystoimintaan.

Osana työllistymispalvelukeskusta toimii Työllisyyskeskus. Työllisyyskeskus on syrjäytymistä ehkäisevä, ammatillisia työelämäkuntoutumispalveluja tuottava toimintayksikkö.

Kaikkia turkulaisia työttömiä palvelee myös Varsinais-Suomen TE-toimisto.

Alle 30- vuotiaat työttömät tai opiskelevat nuoret voivat hakea työllisyys- ja koulutusasioissa henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta Turun Ohjaamosta. Ohjaamo sijaitsee osoitteessa Yliopistonkatu 25A. Samassa osoitteessa sijaitsee neuvonta- ja tietopalvelu Nuorten Turku, josta nuori saa ohjausta myös muihin elämänsä asioihin.

Yrityksen perustaminen

Työllistyä voi myös oman yrityksen kautta. Maksutonta neuvonta-apua yrityksen perustamiseen voi saada Turun seudun yrityspalvelupiste Potkurista. Palveluiden tarkoituksena on tukea uutta yrittäjää saamaan liiketoiminta kannattavaksi mahdollisimman pian aloittamisen jälkeen. Potkurin Startti-infosta saat kaiken oleellisen tiedon yrittäjäksi ryhtymisestä.