Innovaatiot ja yrityshautomot

Tunnistitko itsesi?

Ota yhteyttä:

Onko sinulla uusi ja luova liikeidea?

Yrityshautomot tukevat ja nopeuttavat yrityksen alkuvaiheen kehittymistä.

Turku Science Park Oy:n yrityshautomo palvelee korkeaan osaamiseen pohjautuvia alkavia yrityksiä ja liiketoiminnan kehittämistä ja laajentamista harkitsevia. Saat apua tutkimuksen kaupallistamista, liiketoiminnan suunnittelua sekä yrityksen perustamista ja rahoituksen hankintaa koskevissa kysymyksissä.

CreVe on Humanistisen ammattikorkeakoulun hallinnoima luovien alojen yrityshautomo, joka tarjoaa asiantuntijuutta, tukea ja hautomopalveluita innovatiivisille alkaville yrityksille.

Oletko yrittäjähenkinen opiskelija?

Boost Turku ry on opiskelijavetoinen kasvuyrittäjyyteen keskittyvä yhdistys. Boost Turku haluaa aktivoida ja innostaa opiskelijoita ja tutkijoita kasvuyrittäjyyteen. Boost Turku luo verkostoja yrittäjähenkisten opiskelijoiden, alumnien ja kasvuyritysten välille.

Potkua Turun seudun startup-toimintaan tiedepuistosta

ElectroCityyn, Kupittaalle, valmisteilla oleva uudenlainen yrityskehitysympäristö SparkUp tulee vauhdittamaan Turun alueen startup-toimintaa ja edistämään alueella syntyvien innovaatioiden kaupallistamista. SparkUpin tarkoituksena on synnyttää uusia startup-yrityksiä ja tukea niiden kansainvälistymistä.

 

Kaupunginosa/Alue: