Sparraus ja kummitoiminta

Yrityskummi on yrittäjän luotettava kumppani

Jokaisella yrittäjällä tulee eteen hetkiä, jolloin olisi hyvä pohtia yrityksen toimintaa kokeneemman henkilön kanssa. Yrityskummi on yrittäjän tai yrittäjäksi aikovan luottamuksellinen keskustelukumppani ideoiden kehittelyssä. Hän on yrittäjän sparraaja ja valmentaja, joka tarkastelee asioita ulkopuolelta ja tuo esiin seikkoja, jotka ovat voineet jäädä yrittäjältä huomaamatta.

Suomen Yrityskummit ry on kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja elinkeinoelämän vaikuttajista koostuva asiantuntijaryhmä, joka on lupautunut antamaan aikaansa ja osaamistaan yritysten liiketoiminnan kehittämiseen.

Yrityskummin toiminta perustuu luottamukseen. Yrityskummi tekee kysymyksiä, verkostoituu ja tarjoaa välineet ratkaisujen löytämiseen. Maanlaajuinen yrityskummiverkosto pitää sisällään jo yli tuhat yrityselämää tuntevaa ammattilaista.

Yrityskummit auttavat ja tukevat kasvukykyisiä ja -haluisia pk-yrityksiä myös erilaisissa muutostilanteissa, kuten omistajan- ja sukupolvenvaihdostilanteissa tai vaikkapa toiminnan laajentamisessa.

Kummitoiminta on yrittäjälle maksutonta ja siitä on karsittu pois byrokratia ja turhat muodollisuudet.