Yrityksen perustaminen

Turun seutu:

  • 22 000 yritystä
  • 130 000 työpaikkaa
  • 317 000 asukasta

Lisätietoa:

Suunnitteletko oman yrityksen perustamista?

Yrityksen perustaminen vaatii liiketoimintasuunnitelman, johon kirjataan mahdollisimman selkeästi liikeidea ja sen toimivuus. Liikeidean kehittämisen ja yritystoiminnan aloittamisen kysymyksiin vastaa Turun alueella yrityspalvelupiste Potkuri. Sen palvelut ovat ilmaisia.

Netistä apua löydät esimerkiksi Uusyrityskeskusten tekemästä oppaasta aloitteleville yrityksille.

Yritys-Suomi tarjoaa kaikki yrityspalvelut samasta osoitteesta. Täältä löydät vaikkapa kaikki asiaan liittyvät lomakkeet.

Turun alueella toimivia yrityshautomoita

Onko sinulle uusi ja luova liikeidea? Yrityshautomot tukevat ja nopeuttavat yrityksen alkuvaiheen kehittymistä.

Turku Science Park Oy:n yrityshautomo palvelee korkeaan osaamiseen pohjautuvia alkavia yrityksiä ja yrityksen perustamista harkitsevia. Asiantuntijat auttavat tutkimuksen kaupallistamista, liiketoiminnan suunnittelua sekä yrityksen perustamista ja rahoituksen hankintaa koskevissa kysymyksissä.

CreVe on Humanistisen ammattikorkeakoulun hallinnoima luovien alojen yrityshautomo, joka tarjoaa asiantuntijuutta, tukea ja hautomopalveluita innovatiivisille alkaville yrityksille.

Boost Turku -verkoston ideana on kannustaa opiskelijoita akateemiseen yrittäjyyteen ja auttaa opiskelijoita ja tutkijoita yritysidean kehittämisessä. Boost Turku tarjoaa yrittäjien, asiantuntijoiden ja investorien apua ohjelmaan mukaan päässeille yrityksille.

Turun seutu:

  • 22 000 yritystä
  • 130 000 työpaikkaa
  • 317 000 asukasta

Lisätietoa: