Valmennamme työelämään

Työkeskuksen yhteystiedot

Työkeskuksen puh. 044 907 2813

Osastojen palveluajat:
ma-to 7.30–15.30
pe 7.30–14.00

Työkeskus on monipuolinen työyhteisö ja kiinnostava oppimisympäristö. Se tarjoaa jokaiselle ihmisen mittaiset työtehtävät. Työt jakautuvat useille eri aloille, joista esimerkiksi kunnossapito huolehtii Turun kaupungin viheralueista, kalustekunnostus kunnostaa nimensä mukaisesti sekä kaupungin että yksittäisten asiakkaiden kalusteita tilauksesta ja palveluasumisen asunnonmuokkaukset tekee asunnonmuutostöiden osasto, metalli puolestaan vastaa asiakkaille asennettavien tuotteiden, esimerkiksi ramppien, tekemisestä. Kädentaidot ovat puolestaan arvossaan tekstiiliosastolla ja puutöissä.

Työkeskuksessa on mahdollista tutustua työelämään ja selvittää omia työelämävalmiuksia työkokeilussa. Työkeskus auttaa työttömiä työ- ja toimintakyvyn selvittämisessä ja edistämisessä sekä toimii yhtenä tukityöllistettyjen toimipaikoista.

Työpiste järjestää kuntouttavaa työtoimintaa ja työelämävalmennusta oman Työkeskuksensa lisäksi yhteistyössä monien palveluntuottajien, kuten yhdistysten, kanssa. Nimensä mukaisesti Työkeskus keskittyy työhön ja tekemiseen. Työkeskuksen olennainen rooli on olla ennen kaikkea työelämään valmentamisen keskus. Työkeskuksen tärkein tehtävä on auttaa ihminen vaikeuksien ja haasteiden yli kohti oman työelämänsä aktiivista ja mielekästä hallintaa.

Uusi kuntouttavan työtoiminnan palvelu alkaa keväällä 2019

Lähtöpiste on uusi kuntouttavan työtoiminnan paikka Käsityöläiskadulla. Kolmen kuukauden jaksolla voit selventää ajatuksiasi työelämästä, omista voimavaroista ja jatkomahdollisuuksistasi. Mukaan pääset joustavasti ja nopeasti. Toimintaa on kerran viikossa neljä tuntia.

Työkeskus on osa Turun asukkailleen tarjoamaa palveluiden siltaa, jonka päämääränä on meidän kaikkien turkulaisten hyvinvointi. Työkeskuksessa pääsee oikeisiin töihin kokeilemaan valmiuksiaan. Töitä on tarjolla monenlaisille osaajille!

Asiasanat: