Valmennamme työelämään

Valmennuspisteen yhteystiedot

Puhelin 044 907 2813

Tiimien palveluajat:
ma-to 7.30–15.30
pe 7.30–14.00

Työkeskuksen nimi muuttui. Kunnioitamme toiminnan 100 vuotista historiaa, mutta haluamme kehittyä eteenpäin tuoda esiin valmentavan työotteemme. Uusi nimi on keväästä 2019 alkaen Valmennuspiste.

Valmennuspiste on monipuolinen työyhteisö ja kiinnostava oppimisympäristö. Meillä voidaan räätälöidä joikaiselle sopivan kokoinen työtehtävä. Valmennuspisteessä käy päivittäin töissä noin 300 henkilöä. Valennuspisteessä työskennellään kolmessa tiimissä: tekstiili, tekninen ja tavarat kiertoon tiimeissä. Työt jakautuvat useille eri aloille, joista esimerkiksi kunnossapito huolehtii Turun kaupungin viheralueista, kalustekunnostus kunnostaa nimensä mukaisesti sekä kaupungin että yksittäisten asiakkaiden kalusteita tilauksesta ja palveluasumisen asunnonmuokkaukset tekee asunnonmuutostöiden osasto, metalli puolestaan vastaa asiakkaille asennettavien tuotteiden, esimerkiksi ramppien, tekemisestä. Kädentaidot ovat puolestaan arvossaan tekstiiliosastolla ja puutöissä.

Valmennuspisteessä on mahdollista tutustua työelämään, tulla tukityöhön, kuntouttavaan työtoimintaa tai selvittää omia työelämävalmiuksia työkokeilussa. Yksilö- ja työvalmentajat auttavat  työ- ja toimintakyvyn selvittämisessä ja auttavat eteenpäin uralla ja elämässä.

Valmennuspiste on osa Turun asukkailleen tarjoamaa palveluiden siltaa, jonka päämääränä on meidän kaikkien turkulaisten hyvinvointi. Valmennuspisteessä pääsee oikeisiin töihin kokeilemaan valmiuksiaan. Töitä on tarjolla monenlaisille osaajille! Nyt tarvitsemme tukityöntekijöitä kaikille osastoille, pulaa on mm. ompelijoista, puusepistä, metallimiehistä, autonkuljettajista, ohjaajista. Palkkatukityön edellytyksenä on TE-toimiston puolto palkkatuelle sekä se, että olet saanut yli 300 päivää työmarkkinatukea. Mikäli kiinnostuit tehtävistä ota yhteyttä valmennuspisteen johtajaan Ari Laaksoseen.

Uusi kuntouttavan työtoiminnan palvelu alkoi helmikuussa 2019

Lähtöpiste on uusi kuntouttavan työtoiminnan paikka Käsityöläiskadulla. Kolmen kuukauden jaksolla voit selventää ajatuksiasi työelämästä, omista voimavaroista ja jatkomahdollisuuksistasi. Mukaan pääset joustavasti ja nopeasti. Toimintaa on kerran viikossa neljä tuntia.

 

Asiasanat: