Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa turkulaisia

Työpisteen asiakaspalvelu

Työpisteeseen voit piipahtaa asioimaan myös ilman ajanvarausta, sillä olemme paikalla asiakkaitamme varten. Palvelemme myös Ohjaamossa.

Voit myös chatata asiakaspalvelijan kanssa Työpisteen chatissa!

Tervetuloa!

Käyntiosoite: 
Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 5072
Sähköposti: 
tyopiste@turku.fi

Aukioloajat

Ma - Pe 08:30 - 16:00

Työpiste on Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskuksen asiakapalvelu keskustassa. Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa ilman työtä olevia turkulaisia töihin, koulutukseen tai oman työkyvyn kohentamiseen.

Työpiste on uusi tapa palvella

Työpiste tarjoaa sekä yrityksille että yhteisöille maksutonta tukea rekrytointi- ja työllistämistarpeisiin. Kattavalla yritysyhteistyöllä kartoitamme piilotyöpaikkoja ja etsimme niihin sopivia tekijöitä. Helpotamme asiakkaittemme työpaikan saantia myös erilaisin tukitoimin. Työnantaja saa kauttamme sopivia ehdokkaita avoinna oleviin työpaikkoihin, ja työnhakija tilaisuuden näyttää kykynsä ja motivaationsa sekä usein myös uuden työpaikan itselleen.

Työ ja tekijät kohtaavat Työpisteessä

Työpisteen tärkein tehtävä on saattaa työt ja tekijät yhteen. Palvelemme niin henkilö- kuin yritysasiakkaita henkilökohtaisesti. Sovimme säännöllisesti tapaamisia, jotta voimme tavata asiakkaan kasvokkain ja edistää yhteistyöllä työpaikan, koulutuksen tai kuntoutuksen  saamista.

 

Työpiste auttaa työnhaussa -video, by Turun kaupunki - Åbo stad - City of Turku