Työpiste on Turun kaupungin oma työvoimatoimisto

Työpisteen asiakaspalvelu

Työpisteeseen voit piipahtaa asioimaan myös ilman ajanvarausta, sillä olemme paikalla asiakkaitamme varten. Palvelemme myös Monitorissa  ja Ohjaamossa.
Asioida voit myös verkossa te-palvelut.fi > Oma asiointi

Chattaa asiakaspalvelijan kanssa arkisin klo 8.30–15.30!
Työpisteen chat

Tervetuloa!

Käyntiosoite: 
Käsityöläiskatu 10
20100 Turku

Puhelin:

Asiakaspalvelu (02) 262 5072

Aukioloajat

Ma - Pe 08:30 - 16:00
Sähköposti: 
tyopiste@turku.fi

Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskus on ottanut käyttöön uuden nimen: Työpiste.  Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa ilman työtä olevia turkulaisia töihin, koulutukseen tai oman työkyvyn kohentamiseen. Työpiste toimii kaikkien alle 25-vuotiaiden tai vähintään 12 kuukautta työttöminä olleiden turkulaisten työvoimatoimistona osana 1.8.2017 käynnistynyttä alueellista työvoima- ja yrityspalvelujen kokeilua. Kokeilu jatkuu vuoden 2018 loppuun.

Työpiste on uusi tapa palvella

Saman katon alla Työpisteen asiakaspalvelussa työskentelee nyt sekä Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskuksen että Varsinais-Suomen Te-toimiston ammattilaiset. Voimat yhdistämällä voimme entistä paremmin ja nopeammin löytää asiakkaillemme yksilöllisen tien työelämään.

Työpiste tarjoaa sekä yrityksille että yhteisöille maksutonta tukea rekrytointi- ja työllistämistarpeisiin. Kattavalla yritysyhteistyöllä kartoitamme piilotyöpaikkoja ja etsimme niihin sopivia tekijöitä. Helpotamme asiakkaittemme työpaikan saantia myös erilaisin tukitoimin. Työnantaja saa kauttamme sopivia ehdokkaita avoinna oleviin työpaikkoihin, ja työnhakija tilaisuuden näyttää kykynsä ja motivaationsa sekä usein myös uuden työpaikan itselleen.

Työ ja tekijät kohtaavat Työpisteessä

Työpisteen tärkein tehtävä on saattaa työt ja tekijät yhteen. Palvelemme niin henkilö- kuin yritysasiakkaita henkilökohtaisesti. Sovimme säännöllisesti tapaamisia, jotta voimme tavata asiakkaan kasvokkain ja edistää yhteistyöllä työpaikan, koulutuksen tai kuntoutuksen  saamista.

 

Työpiste auttaa työnhaussa -video, by Turun kaupunki - Åbo stad - City of Turku