Työvoimahautomot

Ota yhteyttä

Hanna Tuohimaa, hankepäällikkö
Ilona Karilainen, hankesihteeri
Kuntien ja oppilaitosten yhteystiedot

Flyer yrityksille
Flyer työnhakijoille
Töitä olisi, mistä tekijät?

Hae töitä tai tekijää tyovoimahautomot.fi

Seuraa hankkeen etenemistä

Ilmoittaudu mukaan

Tule mukaan sparrausryhmään!

Hanke kutsuu kaikki kiinnostuneet tahot mukaan kehittämään Työvoimahautomoiden toimintaa! Hankematkamme varrella tarvitsemme sparrausta ja uusia näkökulmia. Ilmottaudu tästä!

Turun seudun työvoimahautomot -hanke tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden saada töitä ja kehittää omaa osaamista viidellä eri alalla: teknologia erityisesti meri- ja metallialalla, kauppa- ja ravitsemisala, rakennusala, yksityinen sosiaali- ja terveysala sekä logistiikka.

Toiminnassa ovat mukana alueen työvoimapalvelut, yritykset sekä oppilaitokset. Tavoitteena on, että oppilaitokset pystyisivät entistä joustavammin ja nopeammin vastaamaan yritysten osaamistarpeisiin, alueen yritykset löytäisivät aiempaa paremmin osaavaa työvoimaa ja kasvualojen kohtaanto-ongelmaan löydettäisiin uusia ratkaisuja. Työvoimahautomoiden ytimen muodostaa rekrytointisivusto, jonka välityksellä voi hakea työtä tai työntekijää, mutta myös koulutusta omalta alalta.

Seuraa Työvoimahautomoita Facebookissa, Twitterissä ja blogissamme.

Hanketta koordinoi Turun kaupungin Työllisyyspalvelukeskus. Kuntakumppaneita ovat Masku, Mynämäki, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko  ja Sauvo. Oppilaitoskumppaneita ovat Turun Aikuiskoulutuskeskus, Turun Ammatti-instituutti sekä Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Lisäksi mukana on Turku Science Park. Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan sosiaalirahastosta.

Hanke on kaksivuotinen 3/19 asti, mutta tavoitteena on luoda pysyvää toimintaa, joka jatkuu myös hankkeen päättymisen jälkeen. Hautomoiden toimialat voivat ajan myötä vaihdella suhdanteiden mukaan.

Työvoimahautomoiden rekrytointisivusto tyovoimahautomot.fi

Työvoimahautomot rekrytointisivusto yhdistää työn ja tekijän. Tiitus Group Oy:n toteuttamalla sivustolla yritykset ilmoittavat sivustolle avoimia työpaikkoja ja työnhakijana voit kirjata omat tietosi ja osaamisesi työnhakijaprofiiliin. Sivustolla tarjotaan myös koulutusmahdollisuuksia, ja palvelua laajennetaan ja kehitetään edelleen. Työnhakijana voit käyttää rekrytointipalvelua myös kännykällä – lataa sovelluskaupasta Tiitus-mobiilisovellus ja testaa, millaista on mobiili työnhaku! Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla. Tehdään työnhausta helppoa ja hauskaa!

Menneet tapahtumat

8.3.2018 klo 13-19 Ideat lentoon - Työvoimahautomoiden sparrauspäivä
Työvoimahautomoiden rekrytointisivuston ensimmäinen versio julkaistiin maaliskuun alussa. Sivuston toteutuksesta vastaa Tiitus Group Oy. Tutustuimme sivuston ensi vaiheessa mahdollisuuksiin ja pohdimme miten Työvoimahautomoiden toimintaa voisi jatkossa kehittää eteenpäin. Lisätietoa sparrauspäivästä

30.11.2017  klo 10-15.30 Lähihoitajien rekrytointitilaisuus
Kati Lehtiö Cimson koulutuspalveluista antoi konkreettisia vinkkejä työnantajien kohtaamiseen. Oppilaitokset esittelivät koulutustarjontaa ja TE-toimisto palveluitaan ja työnhakijat pääsivät tutustumaan työnantajiin ja kertomaan omasta osaamisestasi suoraan yritysten edustajille. Lisätietoa rekrypäivästä!

21.9.2017 Laiva on lastattu - meriteollisuuden infotori ja yhteistyöfoorumi
Tilaisuus oli suunnattu Meyer Turun alihankkijaverkoston toimijoille sekä muille meriteollisuuden toimijoille Turun seudulla. Infotorin ja yhteistyöfoorumin esitysmateriaalit sekä tunnelmia tapahtumasta

16.8.2017 Kauppa käy - kauppa- ja ravitsemisalan foorumi
Tilaisuus oli kauppa- ja ravitsemisalan yrityksille suunnattu tapahtuma, jonka teemoina oli kasvun portaat, muutos, rekrytointi ja täsmäkoulutus. Lue lisää foorumista

6.6.2017 Uraunelmien kohtaamispaikka
Työttömille ja opiskelijoille suunnattu sparrauspäivä, jossa ideoitiin sekä uraunelmien virtuaalista, että face-to-face kohtaamispaikkaa. Lue lisää sparrauspäivästä

Menneet koulutukset

Kuljetusalan ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät Lisätietoa koulutuksesta

Ravintolakokin täydennyskoulutus (676435) Lisätietoa koulutuksesta

Tarjoilijan täydennyskoulutus (676436) Lisätietoa koulutuksesta

Kuorma-/ jakeluauton kuljettaja (677379) Lisätietoa koulutuksesta