Turku ICT Week 2015 tuo Turku Science Parkin alueelle useita tapahtumia, joissa yhdistävänä tekijänä on tieto- ja viestintäteknologia. Luvassa on uutuuksia niin yrittäjille ja työssä käyville, opiskelijoille kuin pienille lapsillekin.

Turku ICT Week järjestetään nyt neljännen kerran. Viikon aikana järjestettäviin tilaisuuksiin osallistuvien määrä on joka vuosi kasvanut, viime vuonna ylittyi ensimmäisen kerran tuhannen osallistujan raja. Tänä vuonna tunnetuimpiin ja odotetuimpiin puheenvuoroihin lukeutuu naisille ohjelmointia opettavan ja yli 200 kaupunkiin eri puolilla maailmaa levittäytyneen Rails Girls -liikkeen perustaja, 28-vuotias Linda Liukas. Liukas on osallistunut myös vuonna 2016 käyttöön otettavan, ohjelmointiopetusta sisältävän esi- ja perusopetuksen uuden opetussuunnitelman valmisteluun.

Toinen odotettu puhuja on Slush-kasvuyritystapahtuman perustaja, vasta 25-vuotias Miki Kuusi. 20-vuotiaana ensimmäisen yrityksensä perustanut Kuusi jättäytyi marraskuussa pois Pohjoismaiden johtavan kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slushin toimitusjohtajan tehtävästä ja työskentelee nyt startup-yritys Woltissa.

Turku ICT Weekin toteutuksesta vastaa Turku Science Park Oy. Tilaisuuksia järjestävät myös Turun yliopisto, Åbo Akademi, Turun AMK, Boost Turku, VSTKY ja Nuori Yrittäjyys ry. Yhteistyössä mukana myös ICT-portti-hanke.