Haluatko varata ajan sähköisesti esimerkiksi diabeteshoitajalle tai opiskeluterveydenhuoltoon tai saada laboratoriotulokset kätevästi vaikka tekstiviestillä ilman lääkärin soiton odottelua? Ota käyttöön eTerveyspalvelut!

Myös itse mitatut verensokeriarvot voi lähettää terveydenhuollon henkilökunnalle tarkastettavaksi. Myös hoitotarvikkeiden, esimerkiksi verensokerin mittaliuskojen tilaus on mahdollista tehdä sähköisesti.

Lomakepalvelun avulla voi lähettää myös sähköisten reseptien uusintapyyntöjä. Varatusta ajasta voi saada muistutuksen tekstiviestillä kännykkään. Viestipalvelun avulla voi kysyä terveydentilaan liittyviä kysymyksiä terveydenhuollon ammattihenkilöltä.

Tee sähköisen asioinnin sopimus

eTerveyspalvelut saa käyttöön koko laajuudessaan, kunhan ensin tekee sähköisen asioinnin sopimuksen. Sähköisen asioinnin sopimuksen voi täyttää ja lähettää sähköisesti eTerveyspalvelut-portaalissa 18-vuotta täyttänyt turkulainen henkilö. Sopimus on lähettämisen ja järjestelmästä ulos kirjautumisen jälkeen voimassa saman tien.

eTerveyspalveluita ei ole tarkoitettu kiireelliseen asiointiin. Palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelun käyttö on maksutonta.

Lue lisää eTerveyspalveluista: