Yrittäjät ovat lämpimästi tervetulleita Turun päiville Pietariin 21.–22.10. Vuoden merkittävin suomalaiset ja venäläiset yritykset sekä liike-elämän päättäjät yhteen kokoava business-tapahtuma tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet uusien asiakkaiden ja yrityskontaktien löytämiseen.

Ohjelma sisältää korkean tason seminaarin, toimialakohtaiset yritysesittelysessiot ja verkostoitumiseen siivittävän Networking-buffeen. Varsinaissuomalaisten ja satakuntalaisten yritysten joukkuetta Pietarissa johtaa Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell.

Päivien päätapahtuma järjestetään 21.10. yhteistyössä Finnish Business in St. Petersburg -tapahtuman kanssa. Siihen odotetaan noin 400 suomalaista ja venäläistä osallistujaa sekä noin 50 median edustajaa.

Päivien päätapahtuman lisäksi aamupäivä 21.10. sekä koko 22.10. on varattu yritysten toimiala- ja teemaryhmien tapaamisiin, yrityskäynteihin ja muihin tilaisuuksiin. Lisäksi tiedossa on verkostoitumista ja kokemusten vaihtoa Turun päiville Pietarissa osallistuvien kesken.

Miten mukaan?

Voit osallistua valintasi mukaan joko koko tapahtumaan tai osaan siitä. Ilmoittautua ehtii perjantaihin 26.6.2015 asti.

50 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle yritysedustajalle Turun päivien ohjelmakokonaisuus Pietarissa on maksuton (pl. viisumi, matkavakuutus, matkaliput ja hotellimajoitus). Ilmoittautuminen on sitova.