Turussa lauantaina 5.9. järjestettävän FightBack Runin yhteydessä palkitaan Vuoden Positiivisin Suomalainen. Positiivarit Oy:n ja Suomen Nuorkauppakamarien myöntämän palkinnon tarkoituksena on auttaa suomalaisia huomaamaan, että positiivisella asenteella ja omalla esimerkillisellä toiminnalla on vaikutusta itseen ja muihin.

Palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, joka on edesauttanut myönteisen ilmapiirin huomioimista ja joka on toiminut positiivisena esimerkkinä muille. Tunnustusta on myönnetty vuodesta 1993 alkaen ja sen ovat saaneet muun muassa Kiira Korpi (2006), Elastinen (2013) ja Pekka Hyysalo (2014).

”Kun kaikki tekee vaan hyvää niin hyviä juttuja tapahtuu.”

Vuoden Positiivisimman Suomalaisen viestikapula on toistaiseksi Hyysalolla, mutta hän vakuuttaa, että tunnustuksen tulee FighBack Runilla vastaanottamaan henkilö, joka todella ansaitsee kiitosta positiivisuudestaan. Vuoden Positiivisimman Suomalaisen palkitseminen sopii mainiosti osaksi FightBack Runin ohjelmaa, sillä Hyysalon motto tapahtuman suhteen on:  ”Kun kaikki tekee vaan hyvää niin hyviä juttuja tapahtuu.”

FightBack Runilla kaikki tekevät yhdessä hyvää. Tapahtuma toteutetaan vapaaehtoisten talkoolaisten voimin, ja tapahtuman osallistumismaksuilla sekä juoksupäivänä järjestettävän hyväntekeväisyysillallisen tuotoilla tuetaan FightBack-projektia ja aivovammasta kuntoutuvia taistelijoita. Mukaan tapahtumaan mahtuu 3 000 ensimmäistä ilmoittautunutta, juoksun osallistumismaksu on 10 euroa.

Ilmoittautuminen: www.fightbackrun.fi