Jos et vielä tiedä omaa terveysasemaasi, voit soittaa mille asemalle tahansa ja puhelusi yhdistetään tarvittaessa omalle terveysasemallesi.

Turussa terveysasema-alueet eivät noudata täysin postinumeropiirien rajoja. Jos kotikuntasi on Turku, sinulle on määritetty oma terveysasema läheltä kotiasi. Jos et vielä tiedä omaa terveysasemaasi, voit soittaa mille asemalle tahansa ja puhelusi yhdistetään tarvittaessa omalle terveysasemallesi.

Aikaisemmin terveysasemien verkkosivuilla julkaistiin katuosoitelistaa, josta kävi ilmi, mikä katuosoite kuuluu millekin terveysasemalle. Koska asiakkaalla on mahdollisuus valita terveysasemansa, ei katuosoitelistausta ole enää mahdollista ylläpitää.

Terveysaseman valintalomakkeita saat kaikilta Turun terveysasemilta. Voit myös täyttää ja tulostaa verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen valmiiksi kotona ja tuoda sen terveysasemalle, jossa henkilöllisyytesi tarkistetaan. Muutos astuu voimaan, kun ilmoituksestasi on kulunut kolme viikkoa. Halutessasi voit tehdä vuoden kuluttua uuden valinnan.

Turussa toimii kuusi terveysasemaa, kaksi lähipalvelupistettä ja ruotsinkielinen vastaanotto.

Lisätiedot:

 

Asiasanat: