eTerveyspalvelujen täyden palveluvalikoiman käyttäminen (mm. reseptin uusintapyyntö tai tekstiviestipalvelun käyttö) edellyttää sähköisen asioinnin sopimusta. Sopimuksen tekeminen on helppoa - lomakkeen voi lähettää sähköisesti.

Sähköisen asioinnin sopimuksen voi tehdä yli 18-vuotias, jonka kotikunta on Turku. Esimerkiksi reseptien uusintapyynnöt, kotimittaustulosten lähettäminen ja viestipalvelun käyttö edellyttävät sähköisen asioinnin sopimusta.

Myös toisen puolesta ajan varaaminen tai muu asioiminen edellyttää, että palveluiden käyttäjä tekee sähköisen asioinnin sopimuksen, johon kirjataan lupa asioida toisen puolesta. Toisen puolesta asioinnin aloittaminen ja lopettaminen sekä alaikäisten oman asioinnin aloittaminen, muuttaminen ja lopettaminen tehdään edelleen paperisopimuksella.

Lomakkeella voi myös esimerkiksi lopettaa jo aiemmin tehdyn sähköisen asioinnin sopimuksen tai muuttaa sopimusta.

eTerveyspalvelut-asiointiportaaliin pääsee kirjautumaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palveluja ei ole tarkoitettu kiireellistä asiointia varten. eTerveyspalvelujen käyttö on asiakkaalle maksutonta.

Kirjaudu eTerveyspalvelut-asiointiportaaliin ja valitse vasemmalla olevasta valikosta ”Lomakkeet”. Kohdasta ”Ohjeita palveluista” löydät ohjeet sopimuksen tekemiseksi. Kun olet täyttänyt ja lähettnyt lomakkeen, kirjaudu ulos palvelusta, jotta lähettämäsi sopimus tulee voimaan. Kun kirjaudut uudelleen sisään, sopimus on voimassa ja palvelut ovat käytettävissäsi.

 

Lisätiedot:

Kirjaudu eTerveyspalveluihin