Mitä Runosmäen vanhuskeskuksen ympäristön parantamiseksi voitaisiin tehdä? Mikä houkuttelisi ja helpottaisi ihmisten kulkemista ja liikkumista? Mikä ympäristössä tuottaisi iloa?

Turun kaupunki haluaa, että asukkailla on mahdollisimman hyvä ja esteetön arkiympäristö.  Haluamme tutkia yhdessä asukkaiden kanssa ylläpidon toimivuutta, kuten reittien talvikunnossapitoa, levähdyspaikkoja, hoidettuja puistoalueita, roskakoreja jne. 

Järjestämme 19.11. klo 17.30 Runosmäen vanhuskeskuksessa tilaisuuden, jossa haluamme kuulla keskuksessa asuvilta, vierailevilta, palveluiden käyttäjiltä ja henkilökunnalta, millainen olisi hyvä arkiympäristö Runosmäen vanhuskeskuksen ympärillä. 

Mitä ympäristön parantamiseksi voitaisiin tehdä? Mikä houkuttelisi ja helpottaisi ihmisten kulkemista ja liikkumista alueella? Mikä ympäristössä tuottaisi iloa? 

Aika: torstai 19.11.2015 klo 17.30-19.00 
Paikka: Runosmäen vanhuskeskus os. Varusmestarintie 14, neuvottelutila Kuninkoja 

Kävelyreitti: 

Lähtö:     Vanhuskeskus – Veteraaninkatu – Friskinpolku – Piiparinpolku – Nuorisokeskus – Aamusoitonpolku – Stoltinkatu – Iltasoitonpolku 
Paluu:    Vanhuskeskus

Runosmäen vanhuskeskus valikoitui kohteeksi sen takia, että talossa on monenlaista kävijöitä ja toimintaa; on kuntosalilla kävijöitä, harrastuskerhoja, ruokailijoita ja omaisia. 

Tilaisuuden tavoitteena on luoda malli, jota voidaan monistaa muihinkin paikkoihin ja muille alueille. Vastaavankaltaista poikkihallinnollista ja asukkaiden kanssa yhdessä tehtyä ylläpidon arviointia ei ole koskaan ennen tehty.

Tilaisuuden järjestävät: Runosmäen vanhuskeskus, Turun kiinteistöliikelaitos ja Turun kaupungin osallisuustoiminta

Lämpimästi tervetuloa! Kahvitarjoilu. 

 

Kaupunginosa/Alue: