Katariinan koulun liikuntasalissa järjestetään perjantaina 18.3. Taisto- aluekarsinta yhteistyössä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta ry:n kanssa. Tapahtumaan osallistuu joukkueita Katariinan ja Luolavuoren koulusta, Paimiosta, Raisiosta ja Naantalista.

Taisto- aluekarsinnassa Katariinan koululla perjantaina 18.3. kilpaillaan Taisto-finaalipaikoista. Kyseessä on erityisliikkujille tarkoitetusta tapahtumasta, jossa karsitaan paikkaa finaaliin pe 29.4. Vantaalle. Tapahtumaan osallistuu joukkueita Katariinan ja Luolavuoren koulusta, Paimiosta, Raisiosta ja Naantalista.

Yleistä tietoa:
Kuka Taisto?
Taisto on yläkoululaisten raamikas liikuntakampanja, joka osoittaa treenaamisen olevan kaikkea muuta kuin tylsää! Taisto haluaa yhdistää liikunnan ja ilon nuorten näköisellä tavalla, rennossa ja yhteisöllisessä ilmapiirissä. Tähän Suomen suurimpaan nuorten liikuntakampanjaan on osallistunut viiden vuoden (2012-2016) aikana jo yli 370 000 yläkouluikäistä nuorta.

Kampanja koostuu treenijaksosta sekä Taisto-kilpailuista. Treenijakso haastaa kaikki yläkoululaiset, kuntotasosta riippumatta, kehittämään erityisesti omaa lihaskuntoaan hauskojen treenivinkkien avulla sekä liikkumaan monipuolisesti toiminnallisilla Taisto-radoilla. Kampanja huipentuu Taisto–kilpailuihin, joissa kruunataan Suomen kovakuntoisin yläkoulu sekä videokilpailun mestari.