Kouluissa myytävän välipalan voi maksaa ainoastaan välipalakortilla. Välipalakortin voi tilata Arkean verkkokaupasta. Välipalakorttia ostettaessa valitaan, koulu, jonka keittiöstä kortti noudetaan.

Arkea myy välipalaa niissä kouluissa, joissa välipalamyynnistä on sovittu koulun kanssa. Välipalan tarkoitus on tukea oppilaan jaksamista pitkän koulupäivän aikana. Välipalan voi ottaa mukaan koulupäivän jälkeen alkaviin harrastuksiin. Tuotevalikoima sisältää esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä, hedelmiä, välipalakeksejä, mehua yms. Välipalalistaa päivitetään menekin mukaan tinkimättä terveellisyysnäkökulmasta. 

Kouluissa myytävän välipalan voi maksaa ainoastaan välipalakortilla. Käteinen raha ja maksukortit eivät käy maksuvälineenä. Välipalakortissa on eriarvoisia ruutuja (0,50 ja 0,20), joita ”ruksitaan” koululaisen välipalakorttiin. Välipalakortti ostetaan etukäteen Arkean verkkokaupasta. Kortti noudetaan koulun välipalamyyntipisteestä eli koulun ruokasalista oppilaan nimellä. Ostaminen helpottuu, kun lunastamiseen ei tarvita tulostettua kuittia.

Verkkokauppa löytyy osoitteesta https://verkkokauppa.arkea.fi/
Välipalakorttia ostettaessa valitaan, koulu, jonka keittiöstä kortti noudetaan.

Aiheeseen liittyen: