Kauppatorille tulee uutta ilmettä ja toimintaa jo tänä kesänä, kun torille tuodaan penkkejä, kukkaistutuksia ja myyntimökkejä. Joulutorilta tuttuja mökkejä voi vuokrata pop-up-tyyliin edulliseen kuuden euron vuorokausihintaan.

Turun tori on perinteikäs kauppapaikka. Kauppatori on ainutlaatuinen mahdollisuus saada ainekset ruokapöytään suoraan alueen lähituottajilta. Torille on helppo sopia treffit ja käydä haukkaamassa suolaista tai makeaa.

Tänä kesänä kauppatorin tunnelmasta, sen tuoksuista ja väreistä kelpaa nauttia ostosten lomassa levähdyspenkeillä. Penkkejä on tulossa torin joka kulmaan. Tori saa myös isot kukkaistutukset viihtyvyyttä lisäämään.

Varaa mökki myyntipaikaksi!

Myyntipenkkien ja -kojujen lisäksi torikauppaa voi käydä nyt myös mökeissä. Tapahtumamökki on vuokrattavissa kuuden euron vuorokausihintaan. Pop-up-torimyynti on mainio ratkaisu monenlaiseen kaupankäyntiin. Tapahtumamökin suojasta on helppo sateellakin myydä elintarvikkeita, vaatteita, käsitöitä tai vaikka kirpputorituotteita. Torikauppaa käydään arkisin klo 7–18 ja lauantaina klo 7–15.

Tapahtumamökeillä on ollut kysyntää, mutta vielä vapaita päiviä on tarjolla. Mökin voi vuokrata kauppatorivalvojilta puh. 050 558 9796 tai kauppatori@turku.fi

 

Kaupunginosa/Alue: