Turun nuorisopalveluiden katukuvaan toimittamat taidekolmiot ovat tänä kesänä suuria merikontteja – niiden pinnat ovat vapaassa käytössä katutaiteiluun ja sisätilat varattavissa maksutta nuorten omaan pop up -toimintaan.

Lisätietoja

Turun taidekolmiot ovat kaikille graffitista ja katutaiteesta kiinnostuneille vapaata taidepintaa. Tänä keväänä taidekolmiot ovat monikäyttöisiä merikontteja, joita sijoitetaan Turun katukuvaan yhteensä seitsemän. Kaksi taidekolmioista tulee Samppalinnanpuistoon, kaksi Fleminginpuistoon – joka tunnetaan paremmin Tonttumäkenä – sekä kaksi Kunnallissairaalantien varrella olevaan Sikaojanpuistoon. Wäinö Aaltosen museon vieressä olevaan Ekoluotoon sijoitetaan yksi taidekolmio, joka siirretään syksyn saapuessa Veistämönaukiolle.

Konttien sisätilat varattavissa
maksutta nuorten toimintaan

Turun taidekolmioiden kontit ovat ympärivuotisessa käytössä. Nuoret voivat varata konttien sisätiloja käyttöönsä veloituksetta. Niihin voi panna pystyyn vaikka oman ravintolan ravintolapäivänä, niissä voi järjestää oman näyttelyn tai vetää keikan kavereille oman bändin kanssa. Ehtona käytölle on, että toiminta ja tapahtumat ovat päihteettömiä sekä lain ja Turun kaupungin järjestyssääntöjen mukaisia.

Kolmioissa on paloturvallinen jätehuolto tyhjille spraymaalipurkeille.
Taidekolmioista vastaa Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalvelut.