Heinäkuun viimeisellä viikolla Turussa koittaa tapahtumien superviikonloppu. Superviikonloppu 27. - 31.7. viittaa Down by the Laituriin, Kuninkuusraveihin ja Swan 50th Anniversary Regattaan, joiden perässä Varsinais-Suomeen odotetaan 100 000 vierailijaa.

Turun seudun tapahtumakalenteri

Niin suuret kuin pienet tapahtumat Turusta ja lähialueelta löytyvät Turun seudun tapahtumakalenterista www.turku.fi/tapahtumat.

Kuninkuusravit

Kuninkuusravit on suomalaisen raviurheilun jokavuotuinen päätapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Metsämäen raviradalla. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin 1924, ja Turkuun se saapuu nyt viidennen kerran.

Huomaathan että Metsämäen raviradalla ei ole pysäköintimahdollisuutta, poislukien invapaikat. Nonstop-ravibussit kulkevat mm. keskustasta. Lue lisää: Saapuminen Turun Kuninkuusraveihin

Paikallisbussiliikenteestä Metsämäen raviradalle löydät lisätietoa Föli-sivustolta.

Lisätietoa: www.kuninkuusravit.fi

DBTL

Down by the Laituri on Suomen vanhin kaupunkifestivaali, joka järjestetään 29. kerran. Täysin uudistunut festivaali järjestetään tänä vuonna Urheilupuistossa.

Lisätietoa: www.dbtl.fi

Oras Swan 50th Anniversary Regatta

Swan-luksusjahdit kokoontuvat Aurajoen rannoilla alusten valmistajan Nautorin 50-vuotisjuhlavuonna. Merikeskus Forum Marinumin luona järjestetään oheisohjelmaa merellisissä tunnelmissa.

Lisätietoa: www.orasswanregatta2016.com

 
Tapahtumien superviikonlopun aikana Turussa löytää tuttuun tapaan myös paljon muuta tehtävää ja koettavaa. Viikonlopun muut tapahtumat löydät Turun seudun tapahtumakalenterista osoitteesta www.turku.fi/tapahtumat.

Kuva: Ilkka Nisula / Suomen Hippos ry:n kuvapankki.