Vuoden 2016 RSGT-messujen pääyhteistyökumppaneina ovat TYS, Börs Night Club ja Varsinais-Suomen TE-toimisto, EURES ja kansainvälinen työnvälitys.

Turun ylioppilaskyläsäätiö

Turun Ylioppilaskyläsäätiö (TYS) vuokraa opiskelija-asuntoja. TYSsillä on noin 7000 asuntopaikkaa, joista lähes puolet on yksiöitä. Asuntokohteita on 15 kpl ympäri Turun kaupunkia ja suurin kohde Ylioppilaskylä on kivenheiton päässä Turun yliopiston ja Åbo Akademin kampukselta. Ylioppilaskylässä ja sen välittömässä läheisyydessä on yli 4000 asuntopaikkaa. TYSsin asunnoissa vuokraan sisältyy sähkö, vesi, nettiyhteys sekä neljä saunavuoroa kuukaudessa.

Kaikille aloittaville opiskelijoille ei valitettavasti asuntoa löydy heti, mutta viimeistään marraskuun alusta TYS voi tarjota katon pään päälle kaikille opiskelija-asuntoa tarvitseville. Tee asuntohakemus TYSille.

   
 
 

Börs Night Club / Bar Edison / TOK

Börs Night Club on korkeatasoinen yökerho ja tapahtumaravintola Turun ydinkeskustassa, Kauppatorin laidalla. Yökerho palvelee perjantaisin ja lauantaisin 22.00-04.00. Börs Night Club tarjoaa myös loistavat puitteet niin pienille kuin isoille tapahtumille.
 
Bar Edison on viihtyisä drinkkipubi vanhassa Turun Lampun kiinteistössä Linnankadun ja Kauppiaskadun kulmassa, viistosti vastapäätä Turun uutta pääkirjastoa.
 
Turun Osuuskauppa (TOK) on asiakasomistajien omistama alueellinen osuuskauppa, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. TOK toimii yrittäjänä market-, tavaratalo-, liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemiskaupassa. TOK työllistää runsaasti nuoria opiskelijoita Turun alueella. Tutustu avoimiin työpaikkoihin osuuskaupan nettisivuilla.

 

Varsinais-Suomen TE-toimisto, EURES ja kansainvälinen työnvälitys

EURES (European Employment Services) on kaikissa EU/ETA-maissa ja Sveitsissä toimiva laaja, maksuton työnvälityspalvelu kaikissa EU/ETA-maissa ja Sveitsissä. EURES tarjoaa maksutonta tietoa, neuvoja, rekrytointi-/harjoittelupaikkapalveluja ja työnvälitystä sekä työntekijöille että työnantajille.

EURESin tukena on yli 1000 EURES-neuvojan verkosto. EURES ylläpitää kattavaa ammatillisen liikkuvuuden portaalia.

    

Pääyhteistyökumppaneiden palveluihin ja toimintaan pääset tutustumaan RSGT-messuilla 1.9. klo 10-16 ICT-Cityssä.