Turun kirjamessut ovat tänä syksynä perjantaista sunnuntaihin 30.9.–2.10. Varsinais-Suomen kirjastojen yhteinen osasto sijaitsee Turun messukeskuksen A-hallissa paikalla A75.

Liput

Kirjamessulippuja myydään pääkirjaston vastaanotossa hintaan 10€/kpl. Liput ovelta 16€/kpl.

Varsinais-Suomen kirjastojen messuosaston teemana on lasten ja nuorten kirjallisuus. Esille pääsevät zombiet, noidat, haamut ja muut mustat hahmot kirjoissa. Lähistöllä saattaa myös väijyä muutama zombie. Osastollamme pääsee mm. kokeilemaan Black out -poetrya ja osallistumaan nuorten tietokilpailuun.

Muuutkin kuin nuoret asiakkaat ovat tervetulleita kysymään maakunnan kirjastojen palveluista, osallistumaan tietokilpailuun tai muuten vain juttelemaan kirjastoasioista.

Järjestämme kirjamessuilla seminaarin perjantaina 30.9. klo 10-14 otsikolla Eettisyys, ammatillisuus, hyvinvointi. Puheenvuoroja työn ja elämän etiikkaan. Seminaaripuhujina ovat Arkkipiispa Kari Mäkinen, Johanna Selkee Kuntaliitosta sekä tutkija, Psykologian tohtori Mari Huhtala. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, ilmoittaudu tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Kirjamessuseminaari_2016

Yhteisellä messuosastolla on maakunnan kirjastojen lisäksi mukana Kirjastot.fi.