Turun kaupunki jakaa kaupunkitutkimusohjelmansa kautta apurahoja kaupunkitutkimukseen sekä ammattitutkijoille että graduaan kirjoittaville.

Kalenterivuoden päätoimisen työskentelyn mahdollistavia tutkijastipendejä voivat hakea väitöskirjaa tekevät ja jo väitelleet tutkijat Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa soveltuvilla aloilla sekä arkkitehtuurin ja yhdyskuntasuunnittelun tutkijat teknillisissä yliopistoissa ja tiedekunnissa.

Haussa etsitään uusia ratkaisuja kaupunkikehittämistä haastaviin trendeihin. Teemat joihin apurahoja myönnetään on määritelty täsmällisemmin hakujulistuksessa. Haussa jaetaan enintään 12 apurahaa. Apurahat rahoittavat Turun kaupunki ja Länsi-Suomen Yleishyödyllinen Asuntosäätiö. Haku on avautunut ja päättyy maanantaina 14.11.2016.

Tutkijastipendien haku

Pro Gradu -apurahat

Pro Gradu -apurahat on tarkoitettu kaupunkitutkimusohjelmaa toteuttavien Pro Gradu -töiden kirjoittamiseen Turun yliopistossa tai Åbo Akademissa. Apurahaa anotaan syksyllä työsuunnitelmalla, mutta se maksetaan vasta seuraavan vuoden puolella, valmistunutta työtä vastaan. Haussa jaetaan enintään 10 apurahaa. Apurahat rahoittaa Turun kaupunki. Haku päättyy perjantaina 18.11.2016.

Turun kaupungin apurahat Pro Gradu -tutkielmiin
 

Lisätietoja: www.turku.fi/kaupunkitutkimus