Suomen itsenäisyyden juhlavuosi näkyy Arkeassa asiakkaille ja muille sidosryhmille järjestettyinä tapahtumina. Suomi 100 -vuoden teema on ”Yhdessä”. Henkilöstön työpanokseen perustuvalle palvelua tuottavalle yritykselle tämä sopii paremmin kuin hyvin: tehdään yhdessä. Juuri tästä kaikessa Arkean tekemisessä on kyse.

Arkeassa otetaan varaslähtö Suomi 100 -teemaan jo marraskuussa 2016, kun tämän vuoden Arkea Outlet -kierrätystapahtuman myynneistä saadut voitot sekä henkilöstön ja asiakkaiden joulukortteihin varatut rahat, yhteensä 4000 euroa, lahjoitetaan Turun sotaveteraanien virkistystoimintaan. Tämä on kunnianosoitus henkilöille, jotka ovat mahdollistaneet meille yhteisen itsenäisen Suomen.

Arkea Oy tuottaa osana Turku-konsernia ruoka-, siivous-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluja. Yhtiön eri toimialat järjestävät vuonna 2017 joka kuukauden kuudennen päivän tienoilla tapahtuman, johon kutsutaan yhtiön asiakkaita ja muita sidosryhmiä. Mukana on arkealaisia laajalla rintamalla. Tavoitteena on lisätä yhteistyötä ja yhdessä tekemistä kaikilla tasoilla.

Kiinteistönhoidon ja siivouksen tempaukset jalkautuvat asiakaskohteisiin kouluista vanhainkoteihin. Ruokapalveluiden tapahtumissa korostetaan yhdessä syömistä. Arkean yhteistyökumppanit ja kesätyönhakijat huomioidaan omissa tapahtumissaan.

Asiasanat: