Turun suomenkielisen työväenopiston Turku-teemakevät on pullollaan mielenkiintoisia luentoja ja kursseja. Tapahtumatarjontaan voi tutustua kattavammin opistotalolla jo 16.1. avautuvassa Turussa tapahtuu 2017 -näyttelyssä.

Turun suomenkielisen työväenopiston Turku-teemakevät polkaistaan liikkeelle keskiviikkona 18.1. klo 13 kaikille avoimessa tapahtumassa. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Olli A. Manni vie juhlapuheessaan kuulijansa aikamatkalle Turun tulevaisuuteen. Luvassa on myös muutamia välähdyksiä Turun runsaaseen tapahtumatarjontaan musiikki- ja tanssiesitysten muodossa.

Turku-teemakevät avajaistapahtuma / ke 18.1.17 klo 13
Turun suomenkielinen työväenopisto, opistotalon juhlasali 2. krs. / Kaskenkatu 5, Turku

Turussa tapahtuu 2017 -näyttely avataan 16.1.

Tapahtumatarjontaan voi tutustua kattavammin opistotalolla jo 16.1. avautuvassa Turussa tapahtuu 2017 -näyttelyssä. Kymmenien näytteilleasettajien joukossa ovat vuoden suurtapahtumat, kuten Tall Ships Races ja Europeade 2017, ja useat kaupungin omat toimialat ja palvelut. Näiden rinnalta löytyy monipuolinen kattaus suuria ja pieniä tapahtumanjärjestäjiä. Näyttely on avoinna perjantaihin 10.2. saakka.

Keväällä huippuluentoja ja kursseja!

Työväenopiston kevään luennoissa näkyvät monet tutut turkulaiskasvot. Mukana on useita turkulaisia alansa huippuasiantuntijoita ja kuusi Vuoden turkulaiseksi valittua henkilöä. Luentojen aihevalikoima tarjoaa rautaisannoksen Turun historiaa ja kurkistuksia huikeiden turkulaisten tempausten kulissien taakse.

Teemakevään koordinaattori Tero Kuusela kertoo Turku-teeman näkyvän myös työväenopiston kurssitarjonnassa.

– Selkein esimerkki on Turun murteen alkeita -kurssimme, joka on saanut mukavasti näkyvyyttä sosiaalisessa mediassakin. Monilla eri oppiaineiden kursseilla teema näkyy vahvasti kurssisisällössä, esimerkiksi taidekursseilla tehdään Turku-aiheisia töitä.

Kevään päätteeksi järjestetään torstaina 20.4. yhteistyössä Turkuseuran kanssa kaikille avoin Murreilta. Perinteisen tapahtuman pääpuhujana on tänä vuonna emeritaprofessori Kaisa Häkkinen ja luvassa on myös viihteellistä ohjelmaa - Turu murttel, tiätty.

Lisätiedot /

Teemakoordinaattori Tero Kuusela, tero.kuusela@turku.fi, 040 827 9777 ja
Rehtori Sanna Orusmaa, sanna.orusmaa@turku.fi, 044 907 4732

Turun suomenkielinen työväenopisto

Turku-teemakevät Facebookissa

Turussa tapahtuu 2017 –näyttely Facebookissa