Kuvita juhlavuoden 100-teema omalla tyylilläsi ja osallistu kilpailuun, jossa on kivoja palkintoja. Kuvasi voi koostua vaikkapa sadasta samanlaisesta/erilaisesta esineestä tai muodosta, myötäillä numeroita 100,1 tai 0, tai muutoin kekseliäällä tavalla tuoda esiin sen, että sata on merkittävä luku Suomen itsenäisyyden juhlavuonna.

Julkaise kuvasi Instagramissa tai Twitterissä aihetunnisteella #100turku. Huolehdi siitä, että profiilisi on avoin. Kuvaajan vastuulla on kysyä lupa kuvan julkaisemiseen.

Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Turun kaupunki, Konsernihallinto, viestintä, Suomi 100, Yliopistonkatu 27 a, 20100 Turku.

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia suomi100@turku.fi

Kilpailuaika

14.2.–26.3.2017, kilpailun voittajat valitaan 27.3.2017 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistumisoikeus ja työt

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Jättämällä työn kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi kuvamateriaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen.

Kisaan lähetettyjä kuvia voidaan käyttää Turun kaupungin Suomi 100 -viestinnässä ja markkinoinnissa turku.fi/suomi100 -verkkosivustolla ja sosiaalisen median kanavissa.

Palkinnot

Kisan raati valitsee kilpailukuvansa lähettäneiden kesken neljä voittajaa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti, mutta voittajien nimet voidaan julkaista järjestäjän viestintäkanavissa. Pääpalkintona on kahden hengen FoodWalk-lahjakortit (arvo 88 €), lisäksi on neljä pienempää tavarapalkintoa. Palkinnot noudetaan Yliopistonkatu 27:sta. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Muuta

Kilpailu ei ole Twitterin, Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä liity näihin kanaviin. Kisaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä markkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Muokattu 9.3.: Kilpailuaikaa on jatkettu kahdella viikolla, jotta saadaan lisää aurinkoisia kuvauskelejä.