Varhaiskasvatuspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, vähintään neljä kuukautta ennen palvelun tarvetta. Jos tarvitset lapsellesi hoitopaikkaa loka- marraskuussa 2017, on aika toimia nyt!

Voit hakea lapsellesi varhaiskasvatuspaikkaa kunnalliseen tai yksityiseen päiväkotiin ja perhepäivähoitoon - lapselle tarjotaan perheen tarpeen mukaisesti varhaiskasvatusta, josta peritään asiakasmaksu. Yksityisissä päiväkodeissa on käytössä palveluseteli. Lisäksi huoltajat voivat valita lapsensa hoidon järjestämiseksi yksityisen hoidon tuen ja kuntalisän, mikä on käytössä yksityisissä päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa ja perhepäivähoidossa. Yksityisen hoidon tuki haetaan Kelan kautta.

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus lähettää päätökset paikasta tai palvelusetelin myöntämisestä viikon 19 loppuun mennessä. Jos haluat tehdä muutoksia jo jättämääsi sähköiseen hakemukseen, ota yhteyttä palveluohjaukseen. Tarvittaessa palveluohjaus on yhteydessä huoltajaan hakemuksen käsittelyvaiheessa.

Kysy meiltä!

Varhaiskasvatuksen palveluohjaus auttaa kaikissa kunnallisiin ja yksityisiin varhaiskasvatuspalveluihin liittyvissä hakuasioissa.

puh: 02 262 5610
arkisin 9.00–15.00

varhaiskasvatus.palveluohjaus@turku.fi
 

Lisätietoa: