Hirvensalon kirjastossa järjestettävässä kaavanäyttelyssä asukkaat voivat tutustua itsenäisesti vireillä oleviin kaavahankkeisiin. Lautakunnan puheenjohtaja ja asiantuntijat tavattavissa keskiviikkona 29.3. klo 17 - 19.

Hirvensalossa on vireillä osayleiskaavan tarkistustyö ja useita asemakaavakohteita. Kaupunkisuunnittelu on järjestänyt vuosittain kaavanäyttelyn Hirvensalon kirjastossa. Tämän vuotinen kaavanäyttely kestää 28.4.2017 asti. Näyttelyssä asukkaat voivat tutustua itsenäisesti vireillä oleviin kaavahankkeisiin. Esillä mm. Hirvensalon osayleiskaavaehdotus, Karhunahde – asemakaavan alustava luonnos, ja hyväksytty Kaistarniemi III jatko -ehdotus.

Lautakunnan puheenjohtaja ja asiantuntijat ovat tavattavissa keskiviikkona 29.3. klo 17 - 19. Kaupunkisuunnittelu- ja ympäristölautakunnan puheenjohtaja Niko Aaltonen, Hirvensalon osayleiskaavaa valmisteleva yleiskaavainsinööri Olavi Ahola, kaavoitusarkkitehti Päivi Siponen ja liikennesuunnitteluinsinööri Harry Jaakkola vastaavat kysymyksiin ja keskustelevat vireillä olevista suunnitelmista ja Hirvensalon tulevasta kehityksestä.