Turun nuorisopalvelut tarjoaa toukokuussa järjestyksenvalvojan peruskurssin 18–29-vuotiaille. Kurssin hinta on 10 euroa ja sillä saatu JV-kortti on voimassa viisi vuotta.

Turun kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa toukokuussa järjestyksenvalvojan peruskurssin 18–29-vuotiaille. Kurssin hinta on 10 euroa ja se kestää viisi päivää.

Kurssipäivät ovat 22.–24.5. ja 29.–30.5. Kurssi järjestetään Turun aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa Artukaisissa. Ikäraja järjestyksenvalvojakurssille on 18 vuotta.

Koulutus on ajoitettu kesän kynnykselle esimerkiksi kesän monenlaisia tapahtumia ja festivaaleja ajatellen – kesätapahtumat kun työllistävät usein suuren joukon järjestyksenvalvojia. Kurssille kannattaa kuitenkin osallistua, vaikka järjestyksenvalvojatyöt eivät olisikaan suunnitelmissa vielä tänä kesänä, sillä järjestyksenvalvojakortti on voimassa viisi vuotta.

Ilmoittaudu siis heti mukaan, jos olet kiinnostunut järjestyksenvalvojatöistä ja sinulta puuttuu vielä JV-kortti takataskusta. Kevään aiemmat kurssit ovat tulleet täyteen vauhdilla!

Turun kaupungin nuorisopalvelut on tarjonnut tänä keväänä kursseja ja koulutusta turkulaisille nuorille. Aiemmin on järjestetty pariin otteeseen EA1- ja hygieniapassikoulutuksia.

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!