Alueellinen vierailukeskus Joki tulee tarjoamaan interaktiivisia näyttelyitä ja tuoreita näkökulmia alueen elinkeinoelämästä, kaupunkikehityksestä ja vetovoimatekijöistä.

Lisätietoja vierailukeskuksesta

Tähän asti vierailukeskus-työnimellä tunnettu elinkeinoelämän esittelyyn tarkoitettu uudisrakennus Turku Science Parkin alueella on saanut nimen Joki – Visitor and Innovation Centre.

Turku on kautta aikojen ollut kansainvälisen kaupan, laivanrakennuksen ja elinkeinoelämän keskus. Joki-nimen taustalla on Aurajoki, joka on vaikuttanut Turun seudun historiaan ja myös nykypäivään merkittävästi. Ohittamattomana luonnonelementtinä se on merkittävä osa kaupunkia ja sen elämää. Joki on kaupungin sydän, jolla on roolinsa niin elinkeinoelämän historiassa kuin nykyhetkessäkin.

Pohjoismaisittain ainutlaatuinen ja Suomen ensimmäinen alueellinen vierailukeskus Joki on monipuolinen ja vuorovaikutteinen elämyskokonaisuus. Se tarjoaa ympäri vuoden interaktiivisia näyttelyitä ja tuoreita näkökulmia alueen elinkeinoelämästä, kaupunkikehityksestä ja vetovoimatekijöistä.

Turun kampusalueen sydämessä sijaitseva vierailukeskus on innovaatioiden, liiketoiminnan ja tutkimuksen moderni näyttelytila. Uusissa tiloissa Turun alueen yritykset, korkeakoulut ja Turun kaupunki esittelevät toimintaansa, ajankohtaisia ilmiöitä ja Turun aluetta innovatiivisena, kilpailukykyisenä ja kehittyvänä toimintaympäristönä. Joki avautuu yleisölle joulukuussa 2017.

Asiasanat: