Elokuisen Musapiknikin ohjelma on julkaistu. Illan pääesiintyjiä ovat suosittu indie-poprock-yhtye Pariisin kevät, Turun oma Mira Luoti ja juuri yleisö-Emman voittanut Arttu Lindeman. Seikkailupuisto raikaa kahdelta lavalta kymmenen tuntia kaikenikäisten suosikkeja. Tänä vuonna myös monenlaista oheisohjelmaa on aiempaa enemmän. Koko perheen päihteetön festivaalitapahtuma on maksuton.

Musapiknik 2017:

 • Pariisin Kevät
 • Mira Luoti
 • Arttu Lindeman
 • Mimi ja Kuku
 • Mutaveijarit
 • SukkaShokkiSakki
 • Lemmen Kätyrit (Rock Academy)
 • Ronskibiitti
 • Kube
 • Another Wasted Night (Rock Academy)
 • Tero-Petri & Korvaamattomat

Pop-up-pakohuonepeli, Virtual reality -pelien testauspiste, kasvomaalausta, kuplafutista, Nuokkaribiilin sumopaini- ja vesipyssypiste, liikuntapalveluiden Sporttipaku, graffitikontti, Flowparkin 20 m korkea köysitikaskiipeilypiste…   

Seikkailupuistossa elokuun 6. päivänä jo 12. kertaa pidettävä koko perheen musiikkifestivaali ja kesätapahtuma Musapiknik soi jälleen kovia kotimaisia.
– Musapiknikin ideana on aina ollut tarjota ”jokaiselle jotain”. Tänä vuonna artistit on valittu yleisön toiveita kuunnellen: lapsiperheiden ja Seikkiksen kestosuosikkia Mimiä ja Kukua toivotaan tänne aina ja palkittu Mutaveijarit on kovassa nosteessa oleva lastenmusiikkiyhtye, jonka esikoislevy Ympäri ämpäri! oli juuri helmikuussa ehdolla Emma-palkinnon saajaksi lastenmusiikkikategoriassa. Yleisö-Emman voittanut Arttu Lindeman taas on maamme suosituimpia tubettajia ja rap-artisteja, tuottaja Jyri Träskelin Seikkailupuistosta kertoo.
Mira Luoti ja Pariisin kevät edustavat tällä kertaa vähän rokimpaa genreä.

Mira Luoti, kuvaaja: Kerttu Malinen


– Halusimme lisäksi ottaa mukaan pienempiä paikallisia suosikkikokoonpanoja. Mukana ovat Tero-Petri & Korvaamattomat sekä Ronskibiitti, lavalla nähdään myös Lemmen Kätyrit ja Another Wasted Night Rock Academystä. Kube taas tuo lavalle valtavirrasta poikkeavaa räppiä. Jälleen siis kuullaan musiikkityylejä ihan laidasta laitaan, Träskelin sanoo.


Tuttuun tapaan iltapäivän ohjelma on rakennettu erityisesti lapsille ja illan ohjelma nuorille, mutta viihdettä riittää monipuolisesti kaikenikäisille läpi päivän.
– Oheisohjelma on runsasta, on pop-up-pakohuonetta, kuplafutista, sumopainia ja vesipyssyjä – tapahtuma levittäytyykin aiempia vuosia isommalle alueelle, Träskelin kertoo.
Myös alueen rakenne muuttuu hieman viime vuodesta. Päälava sijoitetaan samalle paikalle, mutta kakkoslava sijoitetaan siten, että nurmialueella istuvien ei tarvitse vaihtaa paikkaa, vaikka ohjelma siirtyy lavalta toiselle.
Seikkailupuiston toimintapisteet ovat Musapiknikin aikana auki.
Musapiknik-tapahtuman järjestää Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala, vastuujärjestäjänä nuorisopalvelut. Toteuttamisesta vastaa Seikkailupuisto yhteistyökumppaneineen.

Musapiknik 6.8.2017 Kupittaalla Turun Seikkailupuistossa kello 12–22. Maksuton ja päihteetön koko perheen tapahtuma.

Arttu Lindeman,  kuvaaja: Ville Juurikkala