Suomen vanhin ja legendaarisin kaupunkifestivaali DBTL viettää tänä kesänä 30. juhlavuottaan. Turun Urheilupuiston yläkentällä luvassa on huippuartisteja, laadukasta ruokaa ja entistäkin paremmat puitteet.

Turun tapahtumakesä on vilkkaimillaan ja myös Down By The Laituri -festivaali lähestyy! Tänä kesänä 30. juhlavuottaan viettävän DBTL:n kolmipäiväiset festarit juhlitaan Turun Urheilupuiston yläkentällä heinäkuun viimeisellä viikolla torstaista lauantaihin, 27.-29.7.2017. Estradille nousee kovimpien kotimaisten artistien lisäksi myös tunnettu ulkomaalainen nimi. 

"Haluamme tarjota tänäkin vuonna turkulaisyleisölle vain huippulaadukkaita esiintyjiä. Kovimpien kotimaisten artistien lisäksi mukaan on houkuteltu kansainvälinen superstara Måns Zelmerlöw, jonka Heroes-hittiä on kuunneltu verkkopalveluissa jo yli 100 miljoonaa kertaa. Tänä vuonna tulemme panostamaan vielä enemmän festivaalien viihtyvyyteen ja toimivuuteen. Viime vuosi meni yli odotusten, mutta nyt 30. juhlavuotena haluamme parantaa vielä jokaisella sektorilla", kertoo DBTL-festivaalien järjestäjä Henri Kulmala.

Esiintyjäaikataulu on julkaistu

DBTL:n festivaalialue avaa porttinsa torstaina 27.7. klo 15.30. Tunnin päästä tästä, klo 16.30, festarit potkaisee käyntiin Turun oma ylpeydenaihe Robin. Ilta jatkuu tasaisena huippumusiikin tykityksenä yömyöhään asti - avajaispäivän täydentävät J. Karjalainen, Jenni Vartiainen ja Apulanta.

Turkulainen Robin käynnistää vuoden 2017 DBTL-festivaalit torstaina 27.7. klo 16.30.

Perjantaina 28.7. Urheilupuiston yläkentän ovet avataan klo 17.30. Keikkaputken käynnistää klo 18.30 Happoradio, jota seuraavat Jari Sillanpää, Euroviisuista Heroes-kappaleensa kanssa suuren yleisön tietouteen tullut ruotsalaisartisti Måns Zelmerlöw ja vasta pikkutunneilla vuoronsa saava Juha Tapio.

Lauantaina 29.7. festivaalialueen portit avataan perjantain tapaan klo 17.30 ja festareiden päätöspäivänä stagella nähdään Neljä Ruusua, Paula Koivuniemi, Yö ja Eppu Normaali.

Päiväkohtaisesti myynnissä  vain 5 000 lippua - Osa lippuluokista jo loppuunmyyty 

Urheilupuiston yläkentän kapasiteetti festivaalikäytössä on noin 5000 vierasta, joten pääsylippuja tapahtumaan on rajallinen määrViime vuoden festivaaleilla kaksi päivää kolmesta myytiin loppuun ja tänä vuonna alkukesän pirteä lippukauppa viittaa vähintäänkin samaan lopputulokseen. Suomen parhaaksi festivaali-vipiksikin tituleerattu DBTL:n VIP-alue tarjoaa enää muutamia vapaita paikkoja. Julkkiskokki Antti Vahteran suunnitteleman huippulaadukkaan menun sisältävät Golden VIP -liput ovat torstain ja lauantain osalta jo loppuunmyyty, perjantaille on vielä jäljellä muutamia lippuja.

DBTL:n VIP-alueella tarjoillaan julkkiskokki Antti Vahteran suunnittelema huippulaadukas menu. 

Viralliset jatkot Venus Nightlife -viihderavintolassa

DBTL-festivaalien viralliset jatkobileet juhlitaan Venus Nightlife -viihderavintolassa sekä torstaina, perjantaina että lauantaina. Estradille nousee torstaina Laura Voutilainen, perjantaina Vilperin Perikunta ja lauantaina Ressu & Jussi. DBTL:n VIP-lipuilla ravintolaan pääsee sisään maksutta.

Lisätietoa: