Syyslomaviikolla ensi kertaa järjestettävä Grail Quest -pelifestivaali Turun Gatorade Centerissä on elektroniseen urheiluun keskittyvä, mutta kattavasti muutakin pelimaailmaa esittelevä suurtapahtuma niin pelaajille kuin kaikille pelaamisesta ja alasta kiinnostuneille. Liput ovat myynnissä nyt.

Kaikki lisätiedot osoitteesta http://grailquest.fi/. Sivuille päivitetään tietoja jatkuvasti.

Facebook: https://www.facebook.com/GQFest/

Liput suoraan: http://www.ticketmaster.fi/event/213069

Syyslomaviikolla Gatorade Centerissä järjestettävä Grail Quest -pelifestivaali on muhkea koktaili LAN-tapahtumaa – verkossa yhdessä pelaamista – korkeatasoisia kilpapeliturnauksia ja monipuolista lavaohjelmaa. Paikalla nähdään myös suosittuja striimaajia ja tubettajia kuten Ink Owl, eeddspeaks / eeddplays, zoneVD ja turkulainen TaikaSoppa.

(Lisätietoja grailquest.fi/striimiboksi)

Tapahtumahallissa on myös Jimm’s PC-storen laaja messualue. Tämän lisäksi luvassa on muun muassa strategia- ja keräilykorttipeliturnauksia, Turun eri pelitiimien esittelyjä ja VR-pelikokeiluja (virtual reality) sekä paljon muuta.

Paikalle odotetaan runsaasti eritasoisia ja eri-ikäisiä pelaajia ja e-urheilun SM-kisojen (ESM) myötä kansallista kilpapelaajien kärkeä. Tapahtumassa on paljon nähtävää ja koettavaa myös muille kuin pelaajille – sen tarkoituksena on tarjota kattava paketti viihdettä ja tietoa kenelle tahansa kiinnostuneelle.

Tapahtuman takana on turkulainen pelialan yritys Grail Group pääyhteistyökumppaninaan Turun kaupunki.

– Konepaikallisten liput loppuvat aika pian, joten kannattaa toimia nopeasti jos haluaa itse pelaamaan. Mutta onneksi katsojia hallin mahtuu hyviin, eivät ESM-kisat mene keltään ohitse, markkinointipäällikkö Niklas von Schöneman Grail Groupista sanoo.

E-urheilu kasvaa räjähdysmäisesti niin harrastaja- kuin tapahtumamäärissä. Pelialan kärkikaupunkien joukossa oleva Turku on täynnä niin pelaajia kuin pelinkehittäjiäkin – myös siksi Turku on luonteva paikka järjestää tämän tyyppinen suurtapahtuma.

Grail Quest -pelifestivaali 19.–21.10.2017 syyslomaviikolla. Aktiiviiset ohjelma-ajat ovat klo 12–24 päivittäin, muina aikoina toiminta keskittyy LAN-toimintaan. Kisoja voi seurata myös striiminä verkossa.

Kaupunginosa/Alue: