Turun kaupungin sivistystoimiala hakee määräaikaiseen työsuhteeseen projektipäällikköä, jonka tehtäviin kuuluvat koulun ja työelämän välisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön kehittäminen sekä erityisesti oppilaiden innostaminen teknologia-alojen, matematiikan ja luonnontieteiden opiskeluun.

Tällä hetkellä on kova huoli matematiikan- ja luonnontieteiden opetuksen tulevaisuudesta ja erityisesti siitä, etteivät ne kiinnosta nuoria. Projektipäällikön tai toisin sanoen työelämälehtorin työn tavoitteena on kehittää koulun ja työelämän välistä vuorovaikutusta. Rekrytoinnin myötä Turun kaupungin sivistystoimiala haluaa vahvistaa teknologia- ja luonnontieteiden osaamista laajasti eri kouluasteilla.

Osaltaan rekrytoinnilla halutaan vastata alueen kasvavan teollisuuden tulevaisuuden osaajatarpeisiin ja uudella työskentelymallilla on alueen teollisuuden ja työmarkkinajärjestöjen tuki. Työnkuva on vastaavaa kuin työelämäprofessorin, joita on palkattu useisiin yliopistoihin Suomessa. Perusopetuksessa ja lukiokoulutuksessa tällainen ”työelämälehtori” on ainutlaatuinen.

Lue lisää ja hae Kuntarekryssä 29.8.2017 mennessä.