Sairaala kokoaa asiakaspaneelia keskustelemaan hyvästä saattohoidosta. Paneeliryhmään haetaan henkilöitä, joilla on omakohtaista kokemusta saattohoitopotilaan läheisenä olemisesta tai henkilöitä, joilla on näkemyksiä saattohoidon toteuttamiseen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostilla satu.laine@turku.fi

tai kirjeitse osoitteella:

Satu Laine
Kaskenlinnan sairaala
Vähäheikkiläntie 3
20700 Turku

Asiakaspaneeli kootaan siten, että ryhmään saadaan eri elämäntilanteissa olevia ja erilaisen kokemuspohjan omaavia henkilöitä. Sairaalan osalta työskentelyssä on mukana eri alojen asiantuntijoita.

On tärkeää, että mukaan hakevat henkilöt haluavat olla mukana kehittämässä työtä, jossa etsitään yhä parempia lähestymistapoja saattohoidossa olevalle potilaalle ja hänen läheisilleen tässä erityisen raskaassa elämänvaiheessa. Keskustelua tarvitaan, jotta potilaiden ja heidän läheistensä toiveita ja tarpeita ymmärrettäisiin entistä paremmin.

Tavoitteena on saada mukaan 15 saattohoidon kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä. Työskentely tapahtuu 2-3 tapaamiskertana arki-iltaisin noin kaksi tuntia kerrallaan. Työskentelytapa kehittämispaneelissa on keskustelu ja erilaisten esille nousseiden teemojen käsittely.

Alustavasti paneelin tapaamiset järjestetään 24.10. ja 28.11. klo 17–19 Kaskenlinnan sairaalan neuvottelutilassa osoitteessa Vähä-Heikkiläntie 3. Varaa aika mahdolliseen lisätapaamiseen vielä 19.12.

Jos olet kiinnostunut, ilmoittaudu 30.9.2017 mennessä. Kerrothan myös hieman itsestäsi ja siitä, miksi haluat tulla mukaan paneeliin.

Lisätietoja asiasta antaa Satu Laine 040-1503179 tai sähköposti satu.laine@turku.fi