Aikuisten miesten Hikinen tusina -harrasteliikunta täyttää 20 vuotta! Synttäreiden kunniaksi voit kokeilla Leidit liikkeellä, Hikisen tusinan ja Kuntokonkareiden kaikkia tunteja 4.–17.9. maksutta!

Kaikissa tarjolla yli 30 liikuntaryhmää viikossa! Tervetuloa kokeilemaan! 

Kokeilijoiden kesken arvotaan Leidit liikkeellä-, Hikinen tusina- ja Kuntokonkarit -jäsenkortteja! Osallistua voi lähettämällä sähköpostia viimeistään 17.9. osoitteeseen: liikunta.palvelut@turku.fi. Kirjoita otsikoksi ”Arvonta” ja kerro, millä tunneilla olet käynyt ja minkä kortin haluat.

Hikinen tusina: Rento meininki!

Hikinen tusina on tarkoitettu alle 65-vuotiaille miehille, jotka etsivät mukavaa tapaa liikkua eri lajien parissa. Tusinan eri vuorot tarjoavat useana päivänä viikossa mahdollisuuden hikoiluun. Voit osallistua eri vuoroille ilman ennakkoilmoittautumista, eikä hintakaan ei huimaa päätä! Valitse itsellesi mieluisat lajit ja tule rohkeasti mukaan höntsäämään!

Hikisen tusinan syksyn jäsenkortin lunastaneille maksutta UKK-terveyskuntotesti (arvo 25 €) ja Inbody 720 -kehonkoostumusmittaus (arvo 28 €). Jäsenkortin lunastaneet voivat ilmoittautua testi-iltaan: 

Leidit liikkeellä: Kaikkea muuta kuin tekstiiliurheilua!

Leidien ryhmä on tarkoitettu säännöllistä liikuntaa aloitteleville alle 65-vuotiaille naisille. Leidit ovat edullinen ja helppo tapa aloittaa liikunta. Lajivalikoimasta löytyy kaikkea vauhdikkaista pallopeleistä rauhallisiin kehonhuoltotunteihin.

Kuntokonkarit: Uuden oppiminen ei katso ikää!

Kuntokonkareissa yli 55-vuotiaat naiset ja miehet voivat tutustua erilaisiin liikuntalajeihin edullisesti. Kuntokonkareissa ei ole yläikärajaa. Tarjolla esim. keilailua, tanssia ja kehonhuoltotunteja sekä pallopelejä.

Sekä Hikisessä tusinassa, Leidit liikkeellä että Kuntokonkareissa yhteistyökumppaneina ovat turkulaiset urheiluseurat.