Turun päivän tiedotustilaisuudessa torstaina 14.9. klo 9 ravintola Storagessa on mahdollisuus etukäteen kuulla, mitä ohjelmaa juhlapäivänä on luvassa. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu nopeasti!

Vuoden turkulaisin tapahtuma saa joka vuosi syyskuun 3. sunnuntaina liikkeelle tuhansittain kaupungin asukkaita, jotka haluavat tutustua kotikaupunkinsa tarjoamiin palveluihin ja ajanviettomahdollisuuksiin. Turun päivän perinteiset elementit, Heikinmarkkinat, kaupungintalon ja museoiden avoimet ovet sekä ilotulitus saavat tänä vuonna seurakseen mm. uusitun kaupunginteatterin avajaiset, kepparikisat, lähiötapahtumia, liikuntahetkiä sekä erilaisia kiertokäyntejä maalla ja merellä.

Suomen itsenäisyyden juhlavuonna Turussa on ollut erityisen paljon nähtävää, kuultavaa ja koettavaa, eikä tapahtumaputki ole loppumaan päin vieläkään. Mediatilaisuudessa käydään läpi Turun päivän monimuotoista ohjelmaa, mutta myös tarkastellaan kaupunkilaisten oman juhlapäivän viettämisen merkitystä, erityisesti tämänhetkisessä maailmantilanteessa.

Tilaisuudessa puheenvuoroja käyttävät Turun kaupungin yhteysjohtaja Antti Kirkkola, Life Style Investin toimitusjohtaja Mikko Vanni, Kulttuurigaalan viestintäjohtaja Jukka Suomela, Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan markkinointipäällikkö Kirsi Storckovius ja Turun Hippos ry:n toimitusjohtaja Roger Johansson.

Puheenvuorojen jälkeen on tarjolla brunssi, tilaisuus päättyy klo 11. Ravintola Storagen keittiöammattilaiset kertovat Suomen juhlavuoden kunniaksi loihtimistaan upeista annoksista.
Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä ajoissa, kuitenkin 12.9. mennessä: mari.puutio@turku.fi.

Lämpimästi tervetuloa!