Menun on valmistanut Janne Juvonen, joka on usean menestyvän ravintolan takana olevan VoiVeljet oy:n osakas ja toimitusjohtaja – monessa liemessä keitetty ravintola-alan moniottelija.
Ravintola Smör on VoiVeljien ravintoloiden lippulaiva ja toimii yhtenä suunnannäyttäjänä myös Turun ravintolaelämässä. Smör on ollut listattuna useasti Suomen parhaiden ravintoloiden joukossa ja mainitaan myös White Guide -oppaassa. Ravintola nojaa vahvasti lähellä tuotettuihin laadukkaisiin raaka-aineisiin, luomuun ja villeihin metsän antimiin. Puhtaat maut ja niitä tukevat juomat ovat Smörin kulmakivi.
Ravintola E. Ekblom on tunnettu Jannen kattila -menusta ja loistavasta hinta-laatu-suhteestaan. Rehellistä bistroruokaa tarjoava E.Ekblom on kuuluisa myös cocktaileistaan.
Tsentralnyn viikkojen lisäksi Pushkinissa sijaitsevassa ravintola Solenja-Varenjassa järjestetään keskiviikkona 20.9 klo 18 ja 20 Janne Juvosen keittiömestari-illallinen. Juvonen valmistaa yhdessä keittiömestari Aleksandr Bogdanovin kanssa illallisen kahden kansan perinteitä noudattaen ja kahden maan kausituotteita käyttäen.
Lisätietoja:
- Ravintola Tsentralny
Suvorovski pr. 62, Pietari
www.centralrestaurant.ru
www.nordicweeks.ru - Ravintola Solenja-Varenja
Srednjaja ul 2A, Pushkin, Pietari
www.solenya-varenya.ru
www.instagram.com/solenya_varenya