Korkeakouluopiskelijat tuovat Turun Kauppatorille Varsinais-Suomen kaikkien aikojen suurimmat sitsit perjantaina 22.9.2017 klo 19 alkaen.

Yli 350 hengen turkulaiset Suursitsit järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Suursitseille osallistuu opiskelijoiden lisäksi myös muita kaupunkilaisia. Sitsit ovat akateeminen pöytäjuhla, jossa lauletaan, syödään ja juodaan hyvin sekä nautitaan hyvästä seurasta.

”Turkulaisten Suursitsien tarkoituksena on tuoda opiskelijakulttuuri lähemmäs kaupunkilaisia. Turun kaupunki on ilmaissut tavoitteensa olla Suomen paras opiskelijakaupunki. Suursitsit aivan keskellä kaupunkia ovat osoitus siitä, että opiskelijat kuuluvat Turkuun”, kertoo Janne Salakka, toinen sitsien laulunjohtajista ja Turun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsen.

Tapahtuman järjestämiseen osallistuvat kaikkien kuuden Turun korkeakoulujen ylioppilas- ja opiskelijakunnat. Lisäksi sitsejä järjestämässä ovat Turun kaupunki, Opiskelijakaupunki Turku -hanke, Keskellä Turkua - Turun Ydinkeskustayhdistys ry ja Saaristobaari.

Lisätietoja tapahtumasta