Kupittaan urheiluhallin yläkerta avautui maanantaina 25.9. Kesätauon aikana yläkerran katsomo on uudistettu täysin.

Tyylikäs harmaa tuhannen istuimen penkkirivistö täydentää hallin värikästä ilmettä. Vuosi sitten remontissa suorituspaikat erotettiin eri värein toisistaan. Hallin uudistuksilla Turun kaupunki pyrkii varmistamaan perinteikkään hallin käyttötarkoituksen mukaisen kunnon pitkällä tähtäimellä.

Liikenneturvallisuutta parannetaan

Urheiluhallin ympäristön esteettömyyteen ja liikenneturvallisuuteen on tulossa parannuksia. Liikenneturvallisuutta on jo nyt parannettu rakentamalla hidasteita. Hallin edustan autoilua rajoitetaan. Urheiluhallin käyttäjien autojen paikoitusalueeksi suositellaan Blomberginaukion parkkipaikkaa. Keilahallin puoleinen pääty on tarkoitettu keilahallin asiakkaille.

Lasten saatto- ja noutopaikaksi suositellaan Kupittaan maauimalan kohdalla sijaitsevaa linja-autojen kääntöpaikkaa. Urheiluhallin yläkerran edustalla ei autoja saa myöskään pysäköidä.

Monipuolinen liikuntapaikka

Kupittaan urheiluhalli on monipuolinen liikuntapaikka. Se on yleisurheilu-, soutu- ja melonta-, suunnistus-, rengasvoimistelu- ja triathlonseurojen talviharjoittelupaikka, mutta myös kuntoilijoiden suosiossa. Yläkerran yleisurheilun harjoittelutilat: juoksurata, pituus-, korkeus- ja seiväshyppy, kuulantyöntö ja soutulaitteet ovat avoinna maanantaista perjantaihin klo 7–21 ja viikonloppuisin klo 8–18 . Myös alakerran kuntosalit ovat avoinna samaan aikaan. Tilojen varatut vuorot voi tarkistaa Timmi-varauskalenterista.

Kupittaan urheiluhallin sisäänpääsymaksuun sisältyvät sekä alakerran kuntosalien, peseytymistilojen ja saunojen että yläkerran tilojen palvelut. Alakerran pieni allas on miesten käytössä maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin ja naisten käytössä tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Säännöllisesti liikkuvan kannattaa hankkia ranneke (Liikunta-, Kimmoke- tai Senioriranneke). Kertamaksuja voi maksaa vain Kupittaan keilahallin kassalla sen aukioloaikoina.

Urheiluhallin alakerrassa on Kupittaan keilahallin lisäksi ampumarata, jonka toiminnasta vastaa Turun Seudun Ampujat ry.

Ihmemaita ja kilpailuja

Lapsiperheet saavat nauttia yläkerran liikuntamahdollisuuksista Lasten liikunnan ihmemaassa, joka järjestetään sunnuntaisin klo 17–19.30. Kupittaalla ei ole Ihmemaata 1. ja 22.10.

Hallissa järjestetään 7.–8.10. rytmisen voimistelun kansallinen kilpailu, 21.–22.10. rytmisen voimistelun luokkakilpailu, 28.–29.10. joukkuevoimistelun Cailap Cup ja 11.–12.11. joukkuevoimistelun välinesarjojen Turku Cup -kilpailu ja 25.–26.11. rytmisen voimistelun SM-kilpailut.

 

Kaupunginosa/Alue: