Mitä opiskelijan Turkuun tarvitaan lisää? Puuttuuko tapahtuma, sovellus tai kurssi – vai haluaisitko kehittää opiskelijakaupunkia ja opiskelijoiden palveluita jollain muulla tavalla? Hae Opiskelijakaupunki Turku -projektiavustusta ideasi toteuttamiseen. Haku on auki marraskuun ajan.

- Suomen paras opiskelijakaupunki tehdään yhdessä. Teemme töitä, jotta opiskelijat viihtyvät Turussa ja jäävät kaupunkiin myös valmistumisen jälkeen. Nyt ensimmäistä kertaa käynnistettävä hankehaku kutsuu Turun korkeakoulujen ja kaupungin toimijat sekä opiskelijat mukaan ideoimaan yhä toimivampaa ja innostavampaa opiskelijakaupunkia, erityisasiantuntija Anssi Kaisti Turun kaupungilta kuvaa.

Projektiavustuksella toteutettava idea voi liittyä vaikkapa liikuntaan, kampusalueiden toimivuuteen, yhteisöllisyyteen, palveluiden saatavuuteen tai harjoittelupaikkoihin. Tämän vuoden haun painopisteitä ovat erityisesti elinkeinoelämäyhteydet, kansainvälisyys ja opiskelijan hyvä arki.

- Kannustamme kaikkia pohtimaan, mitä voitaisiin tehdä esimerkiksi Turussa meneillään olevaan positiiviseen rakennemuutokseen liittyen, jotta Turun korkeakouluopiskelijat hyötyisivät vireestä mahdollisimman paljon, kannustaa suunnittelija Pilvi Lempiäinen Turun yliopistolta.

Projektihaku on osa Opiskelijakaupunki Turku -yhteistyötä, jossa ovat mukana Turun kuusi korkeakoulua, Turun kaupunki, Turku Science Park sekä ylioppilas- ja opiskelijakunnat. Vuodelle 2018 jaetaan hankerahaa yhteensä 50 000 euroa.

Idea, jolle rahaa haetaan, voi olla esimerkiksi koulutus, tapahtuma, palvelu, sovellus, kurssi – tai jotain muuta, joka tukee ja edistää Opiskelijakaupunki Turku -toiminnan tavoitteita.   

Projektihaku on auki 30.11.2017 saakka.

Lue lisää projektihausta ja jätä hakemus