Putiikin valikoimassa on Työkeskuksen Made in Turku -malliston yksilöllisiä, käsityönä valmistettuja kodintekstiilejä, vaatteita, puu- ja metallituotteita, mattoja ja lahjatavaraa. Tervetuloa tutustumaan myymälään Käsityöläiskatu 10:een.

Putiikkien uutuudet Facebook-sivuillamme

Kun tykkäät Facebook-sivustamme, pysyt kartalla putiikkien uutuustuotteista ja kuulumisista.

 

Nyt kannattaa tulla jouluostoksille ajoissa, sillä valikoimat ovat parhaimmillaan. Ostamalla Työkeskuksen Made in Turku -tuotteita työllistät turkulaisia osaajia. Putiikki on avoinna ma–pe klo 9–16 Työpisteessä, Käsityöläiskatu 10.

Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla on myös Työkeskuksen putiikki

Luostarin välikadun Makasiinien joulumarkkinat ovat tänä vuonna avoinna viikonloppuisin 25.11.–17.12. klo 11–17. Työkeskuksen putiikissa voit aistia Vanhan Suurtorin ja Makasiinien joulutunnelmaa ja tehdä samalla yksilöllisiä lahjaostoksia!

Työkeskuksessa tuettua työtä  sadoille turkulaisille

Työkeskus on Turun kaupungin Työpisteen toimintayksikkö, joka auttaa työttömiä oman työ- ja toimintakykynsä selvittämisessä ja edistämisessä sekä toimii yhtenä tukityöllistettyjen toimipaikoista. Työkeskuksessa keskitytään työhön ja tekemiseen ja työelämään valmentautumiseen.

Työkeskus on osa Turun asukkailleen tarjoamaa palveluiden siltaa, jonka päämääränä on meidän kaikkien turkulaisten hyvinvointi. Tarjoamme tukityötä ja valmennusta vuosittain noin. 600 turkulaiselle.

Työpiste on Turun kaupungin työllisyyspalvelukeskuksen asiakaspalvelun uusi nimi. Työpiste työllistää, valmentaa ja kuntouttaa ilman työtä olevia turkulaisia uudelle uralle. Työpiste on kaikkien alle 25-vuotiaiden tai vähintään vuoden työttöminä olleiden turkulaisten työvoimatoimisto keskustassa, Käsityöläiskatu 10:ssä.