Kolme turkulaista yleisurheiluseuraa, Turun Urheiluliitto, Turun Toverit ja Turun Weikot Yleisurheilu, ja Paavo Nurmi Gamesia järjestävä PN Turku Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen vuoden 2020 Kalevan kisojen järjestämisestä Turussa 13.–16.8.2020.

Paavo Nurmi Festival -tapahtumia vuodesta 2013 asti toteuttaneen seurayhtymän yhteistyö tiivistyy entisestään. Kesä 2020 tulee olemaan historiallinen yleisurheilun tapahtumakesä, kun Turussa järjestetään Kalevan kisat ja Paavo Nurmi Games sekä muut Paavo Nurmi tapahtumat. 

Sopimuksen allekirjoittivat sunnuntaina 19.11. Hotelli Radisson Blu Marina Palacessa Turussa vt toiminnanjohtaja Jenni Jeromaa-Alho Turun Urheiluliitosta, toiminnanjohtaja Henry Toivari Turun Tovereista sekä varapuheenjohtaja Harri Grönlund ja toiminnanjohtaja Anne Fröberg Turun Weikoista.

Henry Toivari Turun Toverit:
- On seurallemme hienoa saada olla mukana hienossa yhteistyössä vahvistamassa Turun asemaa huippukisojen toteuttajana ja saada maailman laajuisesti Turkua tunnetuksi. Nyt osaavalle organisaatiolle saatiin vahvaa tunnustusta - Kalevan Kisat 2020!

Jenni Jeromaa-Alho Turun Urheiluliitto:
- Kalevan kisoja 2020 ajatellen Turussa on jo nyt maailman luokan kisajärjestelykoneisto, jota on viritetty koko ajan parempaan kuntoon. Meillä on myös hyvä yhteistyö yleisurheiluseurojen välillä.

Anne Fröberg ja Harri Grönlund Turun Weikot:
- Kalevan kisat on yleisurheilun kotimainen suurtapahtuma ja on hienoa päästä toteuttamaan sitä meidän kolmen seuran yhteistyönä. Näin me pienemmätkin seurat voimme olla mukana toteuttamassa suomalaisen urheilun huipputapahtumaa.  Seurayhteistyön ansiosta turkulaiset ja koko yleisurheilusta pitävä Suomi voi odottaa hienoja kisoja 2020. 

Jari Salonen PN Turku Oy:
- On kunniatehtävä saada yhdessä Turun kaupungin ja seurojen kanssa toivottaa tervetulleeksi maamme parhaat yleisurheilijat Turkuun. Turussa todella on urheilu- ja yleisurheilukulttuuria. Neljän päivän lajiklassikko ja kisakokonaisuus ovat asiantuntevalle turkulaisyleisölle hieno asia. Yle välittää suorana yli 10 tuntia kisoja suomalaisille.