Ruuusukorttelin hyvinvointikeskuksessa julistettiin eläkeläisten joulurauha. Joulurauhan julisti jo perinteiseen tapaan kirkkoherra Jouni Lehikoinen. Tilaisuudessa puhui myös kaupunginjohtaja Minna Arve, joka nosti esiin Turun jouluperinteet, mutta muistutti samalla uusienkin tapahtumien tulleen osaksi turkulaisten joulua.

Hyvinvointikeskus Ruusukorttelin perinteinen eläkeläisten joulurauhan julistus keräsi jälleen ala-aulaan runsaan joukon kuulijoita. Joulurauhan julisti Mikaelinseurakunnan kirkkoherra Jouni Lehikoinen.

Tämän vuoden tapahtumassa myös kaupunginjohtaja Minna Arve esitti jouluisen tervehdyksensä. Hän tutustui vierailullaan myös Ruusukorttelin toimintaan.
Minna Arve nosti omassa puheenuorossaan esille Turun aseman joulukaupunkina.

- Turku tunnetaan joulurauhan julistuksesta, mutta Turussa tapahtuu paljon muutakin, esimerkiksi Teatterisillalla ja Aurajoen rannoilla jo ennen joulua voi pysähtyä ja ihastella joulun tunnelmaa. Myös ekuumeeninen joulu on tärkeä ja hieno tilaisuus.

 

Ruusukorttelin joulurauhan julistuksella on jo pitkät perinteet. Tilaisuuteen osallistuvat niin Ruusukorttelissa asuvat, sen tapahtumiin ja toimintaan osallistuvat kuin ohikulkijatkin.

Tilaisuudessa laulettiin yhdessä perinteisiä joululauluja Mikaelinseurakunnan kanttori Marko Hakanpään säestyksellä.